Selfies – Afdeling Q af Jussi Adler-Olsen

Selfies – Afdeling Q af Jussi Adler-Olsen er 7’ende bind i rækken af kriminalromaner om afdeling Q, som er den særlige afdeling for kriminalitet. Hovedpersonen er kriminalkommissær Carl Mørck som spilles af “Nikolaj Lie Kaas” i de nyere film, der sammen med krimminalkommissær Assad, som spilles af “Fares Fares” i de nyere film, fra politiets afdeling Q kastes ud i et væld af historier og mysterier.

109. Selfies - Afdeling Q af Jussi Adler-OlsenSelfies – Afdeling Q af Jussi Adler-Olsen er en ny hektisk og hæsblæsende krimithriller, hvor Carl Mørck, Assad og resten af afdeling Q, står overfor en udfordring af større dimensioner, både rent fagligt, men også på det personlige plan. Rose er landet i en psykotisk sump, som trækker mange tråde tilbage til en mørk fortid, hvor en mørk forbrydelse muligvis er begået, hvordan kommer Rose ud af disse store problemer?

Dertil kastes afdeling Q ind i problemer med deres kadence, for afdelingen leverer ikke en effektiv opklaringsprocent, som ligger langt under det forventede niveau. Så med Rose lidt ude på et sidespor og en ny mand ved navn Gordon i folden, så skal de kæmpe for at bevise deres værd, så afdelingen ikke beskæres eller lukkes.

Selfies – Afdeling Q af Jussi Adler-Olsen er på 504 sider og krimithrillleren er udgivet af Politikens Forlag, klik og læs mere om bogen og krimithrilleren her >>

Selfies – Afdeling Q af Jussi Adler-Olsen

Bogen “Selfies – Afdeling Q” var allerede på bestsellerlisten 1½ måned før udgivelsen.

Ud over problemer med Rose og udfordringer for opklaringskadencen i afdelingen, så findes der en kvinde myrdet i Kongens Have og endelig er der en gal bilist, der har indledt en dødelig jagt på helt unge kvinder, mens en serie nye forbrydelser planlægges et andet sted. Er der mon en sammenhæng mellem alle disse hændelser? Det er op til Afdeling Q at opklare.

Selvom – Afdeling Q står over for nye udfordringer og det faktum at de har mistet Rose midlertidigt, kan de så stadig få styr på de mange løse ender og mystiske oplysninger? Klik og læs mere om Selfies – Afdeling Q og krimithrilleren her >>

Skriv et svar