Storytel – Læs dine E-bøger her og hør dem på lydbog

Storytel er et bogforum, hvor du kan læse dine bøger digitalt på din mobiltelefon, tablet eller hvad du ellers ønsker at læse dine elektroniske bøger på. Du kan vælge mellem tusindvis af bøger, og der bliver lagt nye bøger på Storytel hele tiden. Enkelte bøger kan både læses som E-bog og høres på lydbog, mens andre bøger kun kan læses som E-bog. Klik på linket nedenfor og se det store udvalg af E-bøger fra Storytel.

storytel_hipster_930x180

Klik her og se det store udvalg af E-bøger og lydbøger – Storytel er blevet til Mofibo >>
.

Storytel – Prøv Storytels tusindvis af lydbøger gratis i 14 dage

Har du prøvet en god lydbog, som supplement til E-bogen eller den fysiske bog, du har købt? Hvis ikke så kan vi anbefale, at du prøver en eller flere af de gode historier oplæst og genfortalt af et væld af gode oplæsere.

En god lydbog er også fantastisk en tidlig morgentime eller en sen aftentime. En lydbog er en dejlig måde at slappe af på og en E-bog er dejlig praktisk da du kaan have med dig rundt overalt, på togrejsen, ventetiden i bussen eller pausen på jobbet. En god E-bog eller lydbog kan også anvendes på din ferie som afslapning og opladning, så du er klar til arbejdet igen.

Nyd tusindvis af lydbøger direkte på din mobil. Håndpluk dine lytteoplevelser blandt tusindvis af bøger på dansk og engelsk til 129 kr./måned. Prøv 14 dage gratis!

storytel_loeber_930x180

Storytel – Klik og læs mere om Storytels lydbøger og E-bøger – Storytel er blevet til Mofibo >>

.

Storytel – Prøv Storytel E-bøger og Lydbøger gratis i 14 dage!

E-Bøger og lydbøger hos Storytel, der kan du finde bestsellere, klassiske romaner, eventyr og prisbelønnede krimier på både engelsk og på dansk. Du kan høre disse lydbøger, mens du pendler, eller mens du træner eller du kan høre mange af disse bøger som afslapning.

Du kan også læse de mange E-bøger på mobilen, din tablet o.lign. Se det store udvalg  biblioteket hos Storytel – Storytel er blevet til Mofibo >>

storytel - lydbøger

Skriv et svar