Tørst af Jo Nesbø

Tørst af Jo Nesbø er den 11’te kriminalroman i serien om detektiven “Harry Hole”. Denne fortælling starter 3 år efter sidste historie, men nu trækkes Harry ind i en meget omfattende kriminalsag, hvor mystikken om, hvad der er på færre breder sig.

Tørst af Jo Nesbø foregår i den norske hovedstad Oslo. Det starter ellers roligt, men den stille og rolige periode afbrydes af en blodtørstig morder, en galning er på spil og der sker uhyggelige ting. Så endnu en gang får Harry Hole sin sag for, og han tilsidesætter sin erfaring og sin faglærer og politiskolen, og så starter den store jagt efter den blodtørstige morder. Klik, køb og læs mere >>

Drabene har en fællesnævner, og det den velkendte dating-app Tinder. Alle de kvinder, der bliver myrdet i eget hjem er unge kvinder, som er tilkoblet denne dating-app. Heldigvis er Harry Hole hurtigt på sagen.

Den første dræbte kvinde har vilde bidemærker på halsen, og dette får tankerne til at kredse sig om vampyrer. Praktisk konkluderes det, at der er tale om et specifikt felt indenfor psykiatrien, hvor patienten har en voldsom tørst efter blod, en form for kaldet “vampyrisme”. Kriminalromanen “Tørst af Jo Nesbø” er hans 11’te kriminalroman om detektiven Harry Hole, der udsættes for nogle vilde drabssager.

Tørst af Jo Nesbø er udgivet af Forlaget Modtryk, og bogen er på 524 sider. Klik, køb og læs mere >>

.

Tørst af Jo Nesbø – Om Forfatteren

Jo Nesbø er en veletableret forfatter, og det må man sige at hans serie om detektiven Harry Hole bekræfter. I marts 2017 udkom 11’te bind ”Tørst”, som dels markerer “Jo Nesbø’s” 20 årige jubilæum som forfatter. Jo Nesbø er født i 1960 i Norge, og han er uddannet civiløkonom og er tidligere musiker.

Jo Nesbø første roman var ”Flagermusmanden” i bogserien om “Harry Hole”, og den blev udgivet i 2000. Denne første bog er solgt i mere end 23 millioner eksemplarer verden rundt. Bogserien “Harry Hole-serien” indeholder disse 11 titler, som kan findes og købes her >>

 1. Flagermusmanden, 2000
 2. Kakerlakkerne, 2001
 3. Rødhals, 2001
 4. Sorgenfri, 2004
 5. Marekors, 2005
 6. Frelseren, 2006
 7. Snemanden, 2007
 8. Panserhjerte, 2009
 9. Genfærd, 2011
 10. Politi, 2013
 11. Tørst, 2017

Klik og se alle titler og udgivelser af Jo Nesbø her >>

.

Skriv et svar