Herunder præsenteres alle medarbejdere på Bøger.org.

Vi elsker bøger og håber, at kunne inspirere jer alle derude til at finde fantastiske bøger, der får jer til at elske bøger endnu højere. Bøger.org giver jer anmeldelser og omtaler af små som store bøger. Vi ønsker, at give jer lidt mere baggrund til at kunne vælge jeres næste fantastiske bog. Sidst men ikke mindst vil vi anbefale jer at følge os på vores sociale medier, så er I med, når vi publicerer fantastiske nyheder – tak.

Mød vores passionerede medarbejdere på Bøger.org

Michael elsker at læse bøger og er idémageren bag dette site. Der manglede simpelthen et site, der anmelder bøger fra både små og store forfattere. Dernæst synes vi, at der skal være volumen bag en omtale og en anmeldelse, så man får et godt indblik i bogen.

Jens Faurholt er vores uundværlige grafiker, der tryller med grafik.

Amalie Luther har en kæmpe passion for litteratur og hun anmelder bøger her på Bøger.org.

Kristina Cecilie Nielsen elsker skønlitteratur herunder særligt krimier og thrillere. Hun nyder at slappe af med en god bog, så vi er super glade for, at hun anmelder bøger her på Bøger.org

Få anmeldt din bog her på Bøger.org

Normalt tager vi et væld af bøger ind til anmeldelse, men vi har i øjeblikket bunkevis af bøger i bogreolen, som vi lige skal have læst og anmeldt indledningsvist. Så hav tålmodighed, og vend tilbage snarest, så er vi klar igen til at modtage bøger til anmeldelse. Men følg os endelig på Facebook og Instagram. 

Like” bøger.org på Facebook herunder og modtag nyheder om nye spændende bøger på FB.

.

Når du har “liket” os på Facebook, så kan du klikke her og kontakte os med info om din bog på Facebook >>

Bøger.org knokler for at implementere gode anmeldelser med dybdegående omtaler og præsentationer af nye bøger fra både Danmark og udland. Når der udgives bøger i Danmark, så følger der sjældent et særlig stort budget fra forlagene til at markedsføre bøgerne. Derfor kan I som forlag, eller du som forfatter og udgiver drage stor nytte af ekstra anmeldelser og meromtale.

Alle tekster “kan være inspireret af eksisterende omtaler hos forlags beskrivelser af bøgerne”, men alle anmeldelser er forfattet selvstændigt efter gennemlæsning af en given bog. Dertil er alle tekster altid er krydret og forfattet med egne ord og egne betragtninger og tolkninger af bøgernes indhold.

Vi glæder os til at kigge nærmere på din bog.

De bedste hilsener

Michael

Redaktør på Bøger.org