Scener fra hjertet af Greta Thunberg m.fl. Den 16-årige (2019) svenske klimaaktivist Greta Thunberg har på egen hånd sat sig for at råbe verdens politikere op. Greta Thunberg kæmper for at redde jorden og klimaet i dag og ikke først i morgen. Hun kræver handling nu, og det har medført, at hun er blevet verdensberømt på rekordtid. Bogen “Scener fra hjertet af Greta Thunberg m.fl. beskriver historien bag pigen. Den handler om Greta, der spurgte sig selv, hvorfor er der ingen, der gør noget ved klimakrisen? Klik, køb og læs mere her >>

Scener fra hjertet af Greta Thunberg, Beata Ernman, Malena Ernman og Svante Thunberg handler også om hendes stærkt udfordret familie. Begge døtre fik alvorlige psykiske diagnoser, hvilket påvirkede familien hårdt. Greta Thunbergs skolestrejke hver fredag, hendes taler hos bl.a. FN viser at Greta Thunberg er fokuseret på at ændre skæbnen for vores jordklode. Greta Thunberg brænder så stærkt igennem med sit budskab. Det resulterer i at tusinder af andre børn og unge verden over, herunder også børn og unge i Danmark følger hendes fodspor og kamp for klimaet. Der demonstreres verden rundt for klimaet og for planetens fremtid.

Scener fra hjertet af Greta Thunberg er en stærk og personlig historie om en ung piges opråb, der sammen med hendes familie fik tacklet deres egen krise ved at påtage sig en endnu større krise – nemlig en verdensomspændende klimakrise på deres skuldre. Bestselleren er skrevet i korte scener, så den kan læses som en roman. Det er dog en svær litterær kunst at skrive en biografisk fortælling som en roman. Scener fra hjertet af Greta Thunberg indeholder også et par sammendrag af hendes vigtigste taler, der har fået vækket medier og har fået verdens politikeres opmærksomhed. Hun har sat verdens klima på den internationale politiske dagsorden.

Scener fra hjertet af Greta Thunberg er udgivet af Politikens forlag. Bestselleren er på 256 sider. Klik, køb og læs mere her >>

 

VIDEO: Scener fra hjertet af Greta Thunberg, Beata Ernman, Malena Ernman og Svante Thunberg

Den 16-årige (2019) svenske klimaaktivist Greta Thunberg har bestemt sig for at få verdens politikere i tale. Hun knokler for at få sat klima på dagsordenen ved at råbe verdens politikere op. En fokuseret kamp for at redde jordens klima. Hun kræver handling i dag og ikke først i morgen. Hun er blevet verdensberømt på rekordtid. Se traileren til bogen her: