Smagfulde, sjove og praktiske idéer til livet i lejligheden af Anita Majbrit Andersen. Bogen er udgået, men klik og find andre bøger om boligindretning her >>

Smagfulde, sjove og praktiske idéer til livet i lejligheden af Anita Majbrit Andersen indeholder opskrifter, pynteting til hjemmet som cd-reol, hylde til champagneglas. Du får også idéer til belysning og pyntefif til Halloween og Jul.

Af opskrifter, der finder man kategorier som brød i både den sundere kategori med kartofler, havregryn, ris og pesto. Du får også fødselsdagsboller og lækre kager til enhver lejlighed. Dertil er der opskrifter på tapas, pizza, tærte, pasta, suppe og salat.

I den kreative del af bogen er der bismarstokke, der redesignes til julehjerter. Du får fif til produktion af en julekalender, billige og nemme julelys og bordækning. Der er gode råd til at pifte kjolen op til det festlige arrangement. Der er inspirerende råd til produktion af uhyggeligt slik til halloween. Du får også en opskrift på lykkekager til den store event med familie og venner/veninder. Endelig er der et par gode råd til pyntning af negle til den festlige middag.

Smagfulde, sjove og praktiske idéer til livet i lejligheden af Anita Majbrit Andersen er udgivet af forlaget Andersen Living. Bogen er på 148 sider. Bogen er udgået, men klik og find andre bøger om boligindretning her >>

Anmeldelse af Smagfulde, sjove og praktiske idéer til livet i lejligheden af Anita Majbrit Andersen

★ ★ ★ ✩ ✩

Bøger.org giver bogen “Smagfulde, sjove og praktiske idéer til livet i lejligheden af Anita Majbrit Andersen” 3 ud af 5 stjerner for en bog, der er nem at gå til. Du får en inspirerende bog, hvor man bladre og overraskes af den til tider randomiserede og spontane opbygning, som egentlig er meget befriende. Bogen har opskrifter gennem hele bogen med små input undervejs i den mere kreative genre. Men man ved, hvor forfatterinden vil hen, når man kigger på et givent kreativt projekt samt en opskrift. Bogen har et fint indeks. Dertil er der fotos til alle opskrifter og kreative påfund til din bolig.

Om forfatterinden Anita Majbritt Andersen

Anita Majbrit Andersen er opvokset og bosiddende i Hjørring. Hun er mor til 4 børn (helsøskende). Anita er uddannet indenfor domstolene, hvor hun har gjort karriere hele sit liv, primært med sagsområdet tinglysning. Anita Majbrit Andersen har også en meget kreativ side. Med en travl hverdag skal tingene være lette at gå til, men der skal også være tid til kreative elementer, hvilket bogen viser tydeligt. Anita Majbrit arbejder også på en produktion af sengetøj, som forventes i handlen denne sommer (2019) eller i  hvert fald indenfor meget kort tid.