Det sunde rene hjem af Michael René er den store miljøvenlige rengøringsguide til dig, der ønsker at udfordre de eksisterende metoder. Du får viden om rengøringsmidler, metoder, kemi og mikrobiologi. Så der er ikke bare tale om en rengøringsbog, men et interessant opslagsværk. Et værk der foruden de gode rengøringsfif også giver noget baggrund for en lang række af det rengøringstekniske. Klik, køb og læs mere >>

Se videotraileren til “Det sunde rene hjem af Michael René”

Det sunde rene hjem af Michael René

Det sunde rene hjem af Michael René er en rengøringsbog, der guider til og assisterer som din miljømæssige højre hånd, når uheldet er ude. En hjælp når du har brug for et godt råd til både rengøring og pletfjerning. Men også en bog til dig, der er nysgerrig på at opklare, hvad de mange symboler på dine rengøringsmidler egentlig betyder.

Hvilket rengøringsmiddel og metode bør du anvende til rengøring af dit toilet, din køkkenvask og din ovn? Hvordan fjernes pletter med banan eller græs samt mange andre pletter på en mere ”Sustainable” måde med de bedste forbehold til at løse opgaven miljømæssigt?

Bogen er krydret med en masse fotos og et væld af opsummerende gode råd og citater. Du får foruden et væld af udførlige opskrifter om rengøring, pletfjerning og mærker på rengøringsmidlerne også et kapitel med viden om, hvad bakterier, skimmelsvampe (mug) og virus egentlig er for nogle organismer. Sidst men ikke mindst så er bogen svagt krydret med teknisk viden om rengøringsmidlers kemi og egenskaber. Der er også en serie gode rengøringscitater fra gamle husholdningsbøger, der giver et indblik i nogle af de historiske referencer.  

Klik, køb og læs mere >>

Så vil du gerne sikre din sundhed og hjælpe miljøet? Så er denne bog fantastisk til at hjælpe med at forstå mærkerne på dine rengøringsmidler. Den er en uundværlig hjælp i kampen imod virus, bakterier, skimmelsvampe, snavs og pletter.

Bogen henvender sig til både nybegyndere og unge mennesker, der lige er flyttet hjemmefra. Det er også en god hjælp til mere garvede borgere, der søger ny inspiration, råd og hjælp til hverdagens mange gøremål og rengøringstekniske overraskelser i husstanden. Det sunde rene hjem af Michael René er på 156 sider. ISBN: 9788775752706.

Fysisk bog:Det sunde, rene hjem – Den store miljøvenlige rengøringsguide af Michael René, 1. ed. 2022, Forlaget Munksgaard, ISBN/varenummer: 978-87-7575-270-6 (ISBN: 9788775752706).Link til bogen hos forlaget: Klik, køb og læs mere >>

E-Bog:Det sunde, rene hjem – Den store miljøvenlige rengøringsguide af Michael René, 1. ed. 2022, Forlaget Munksgaard, ISBN/varenummer: 978-87-7575-494-6 (ISBN: 9788775754946).
Klik, køb og læs mere om e-Bogen >>

Lektørudtalelse

Rengøringsbogen “Det sunde, rene hjem” får stor ros fra anmelder Anne Birkitte Langkilde Hundahl, marts 2022.
Citat: “Super anvendelig og meget praktisk rengøringsguide, der kan bruges af både nybegyndere og de mere erfarne. Bogen er velskrevet og opbygget, så den er lige til at gå til. Teksten brydes af små faktabokse med gode råd og forklaringer, samt sjove historiske referencer fra gamle husmoderbøger og rengøringsbøger“.
Klik her og læs lektørudtalelsen her >>

Om forfatteren Michael René

Michael René er forfatter, ingeniør, levnedsmiddelkandidat og underviser som lektor i hygiejne, rengøringskemi, fødevarekemi og fødevarekvalitet. Michael René har arbejdet med den danske presse siden år 2003, hvor han har kommunikeret viden, skrevet artikler og medvirket i tusindvis af artikler, radio- og tv-indslag samt siddet som skribent på et hav af brevkasser om netop praktiske problemer i det rengøringstekniske fagfelt. Det er ham, man ringer til, når man skal have en kommentar, som er til at forstå. Der er et væld af spørgsmål som roterer og bliver ved med at komme igen. Denne rengøringsbog giver svar på en lang række af spørgsmålene, der matcher tidens udfordringer og trends indenfor hygiejne, rengøring og miljø. Se også Michael Renés hjemmeside lige her >>

Vi anbefaler også disse bøger

Brygning af æblecider af Michael René

Denne bog er den helt store bryggeguide til dig,, der gerne vil prøve at brygge æblecider derhjemme. Vi har lavet bogen med det mål, at anvende så få værktøjer som muligt. Du sikkert allerede, med få undtagelser, alt det du skal bruge til at starte en æbleciderproduktion med dit nuværende køkkkenudstyr.

Du får også præsenteret en lang række af æbler med info om deres oprindelse og ophav. Dertil får du en smagsevaluering af æblerne, så du nærmest kan smage sorterne, mens du læser og orientere dig nærmere i bogen.

Klik, se videoen og læs mere om bogen her >>

Sensorisk teori, metoder og øvelser af Michael René

Her får du den store bog med sensorisk teori. Samt en bog med et væld af sensoriske metoder til produktudvikling af fødevare- og måltider. Dernæst får du bunkevis af øvelser med opgaver til at øve og træne teorien.

Bogen er præsenteret med en lang række konkrete statistiske beregninger. Disse anvendes til at dokumentere ligheder og/eller forskelle mellem fødevare- og måltider fra resultaterne af de sensoriske test.

Klik og læs meget mere om bogen her >>

Eksamensklar – Skriftlig statistik af Michael René

Denne bog præsenterer de statistiske forudsætniinger, som skal være opfyldt, når det ønskes at beregne statistiske test. Der er også en gennemgang af signifikans, P-værdier, test- og tabelværdier samt et 4 timers eksamenssæt, som kan udprøves.

Sidst i bogen er der løsninger og et indeks, så det er let at navigere rundt.

Klik, se og regn med på alle videoeksemplerne lige her >>

FAQ: Hvad handler rengøringsbogen “Det sunde rene hjem af Michael René” om?

👉 FAQ: Hvad handler rengøringsbogen “Det sunde rene hjem af Michael René” om?

Det sunde rene hjem af Michael René er en rengøringsbog, der guider til og assisterer som din miljømæssige højre hånd, når uheldet er ude, og du har brug for et godt råd til både rengøring og pletfjerning, samt når du er nysgerrig på at opklare, hvad de mange symboler på dine rengøringsmidler egentlig betyder.

👉 Hvem er Michael René?

Michael René er forfatter, ingeniør, levnedsmiddelkandidat og underviser som lektor i hygiejne, rengøringskemi, fødevarekemi og fødevarekvalitet. Michael René har arbejdet med den danske presse siden år 2003, hvor han har kommunikeret viden, skrevet artikler og medvirket i tusindvis af artikler, radio- og tv-indslag samt siddet som skribent på et hav af brevkasser om netop praktiske problemer i det rengøringstekniske fagfelt. Det er ham, man ringer til, når man skal have en kommentar, som er til at forstå.