Gode børnebøger er med til at give dine børn gode minder og oplevelser og de får mulighed for at spørge og være nysgerrige på de mange emner som bøgerne tager fat på. Børnebøger sætter også en dejlig ramme for gode minder for dig som forældre, pårørende eller ven/veninde i samvær med børnene.

Vi har her listet en stribe af bestsellers og gode børnebøger gennem tiderne. Finder du ikke de konkrete børnebøger, du leder efter så klik og find børnebogen her >>

Se en trailer for børnebogskonceptet her:

Klik og find børnebogen her >>

.

Tommy med det gyldne ben af Erik Christian Larsen – Børnebog om store drømme

Tommy med det gyldne ben af Erik Christian Larsen er en illustreret børnebog med seks flotte illustrationer foruden forside og bagside. Børnebogen er inddelt i 9 kapitler. Historien handler om en lille familie med enken Lasse, der er far til de tre børn: Herman, Simon og Tommy. Tommy var den sidstfødte og dværgen Rumle havde spået, at Tommy ville blive professionel fodboldspiller, der var dog det lile “men”, at Tommy havde kalveknæede ben.

De tre børn forskelsbehandles. De to tvillinger Herman og Simon havde en klar fordel fremfor Tommy, der ofte blev ladt i stikken. Men Tommy gav aldrig op for han havde hørt om den vilde spådom. Tommy ville derfor ikke skuffe om end, det kostede ham lidt ekstra energi.

Tommy drømmede derfor om at blive professionel fodboldspiller, men han kunne ikke drible lige så godt som sine to storebrødre. Han fik endda lov til at spille i den lokale klub, hvor han arbejdede uden at skulle betale for det. En dag skete, der det at en trold tacklede ham så hårdt på fodboldbanen, at hans ene ben faldt af. I stedet fik Tommy et nyt gyldent ben, som mirakuløst medførte, at han kunne score mål på frispark.

Bogen er illustreret af Jakob Kramer Hero. Tommy med det gyldne ben af Erik Christian Larsen er udgivet af forlaget memoris. Børnebogen er på 64 sider. Klik og køb bogen her >>……. Klik og køb lydbogen her >>………. Klik og køb e-Bogen her >>

.

Sigurd Barrett fortæller Danmarkshistorie

120-sigurd-fortaeller-danmarkshistorie-guldudgave-af-sigurd-barrettBørnebog, Dobbelt-CD (med musik) samt Lydbog til download (oplæst af Sigurd Barrett)

Sigurd fortæller Danmarkshistorie er forfattet af vores alle sammen Sigurd Barrett kendt som musiker, entertainer og forfatter. Sigurd Barrett er nok mest kendt for sine mange børneprogrammer på Danmarks Radio’s DR Tv.

Bogen Sigurd fortæller Danmarkshistorie indeholder i denne udgave en dobbelt-cd med 42 nye børnesange, som omhandler de mange vilde, sjove og overraskende Danmarkshistorier.
Danmarkshistorien tager dig med gennem hele 12800 års underholdende danmarkshistorie fortalt stilsikkert af Sigurd Barrett. Bogen starter helt tilbage i istiden, hvor du som læser og lytter introduceres til de såkaldte første mennesker på Dansk jord nemlig “neandertalerne”. Efter istiden, så gennemgås historier om vikinger, dronninger, konger, landsforrædere og mange af vores alle sammen helte.

Bestselleren “Sigurd fortæller Danmarkshistorie” er i denne udgave på 560 sider udgivet af Politikens forlag og forfattet af Sigurd Barrett. Klik, køb og læs mere her >>

.

Halfdans ABC – Børnebog med bogstaver

35. Halfdans ABCBørnebog

Af alle børnebøger om bogstaver, så er “Halfdans ABC” en absolut klassiker, der blev udgivet første gang i 1967. Bogen er som titlen angiver skrevet af børnebogsforfatter Halfdan Rasmussen, som nåede at skrive og udgive 83 værker. Denne bog om bogstaverne indeholder tegninger lavet af Ib Spang Olsen.

Formålet med bogen er at gøre læring underholdende, interessant og morsomt. Bogen formår at beskrive bogstaverne med pudsige egenskaber og gøre bogstaverne levende gennem rim, ord og underholdende sætninger. Samlet sætter de mange fine illustrationer scenen og de bør bringe et smil frem hos både børn og hos de voksne.

Halfdans ABC er udgivet af forlaget Carlsen, læs mere og køb bogen her >>

.

Halfdan Rasmussen – Børnerim

69. Børnerim af Halfdan Rasmussen

Børnebog og CD (m. oplæsning af rim og musik)

Endnu en elsket bog skrevet af Halfdan Rasmussen.

Halfdans Rasmussen præsenterer skægge “Børnerim” i denne store bog på 168 sider. Nyd alle de sjove og gode geniale børnerim samlet i denne udgave. På den måde kan du være med til at bevare de gode rim, så de kan genhøres af den kommende generation og måske kan du  initiere, at den næste generation også får lyst til at underholde sig med Halfdan Ramussens gode børnerim.

Børnebogen med børnerim er udgivet på forlaget Schønberg og bogen er på 168 sider. Tegningerne er illustreret af Ib Spang Olsen. Dernæst er CD’en med alle rimene oplæst af Ib Spang Olsen på den medfølgende CD. Endelig er der musik af Lasse Spang Olsens og filmkomponisten George Keller, læs mere og køb bogen her >>

.

Bearlock Bjørn og Julemandens hemmelighed

Bearlock Bjørn og julemandens hemmelighed var en fornøjelse at læse for min 6 årige søn. Han grinede højlydt gentagende gange, da jeg læste historien som en godnathistorie for ham. Bogen er virkelig underholdende. Et af de mange underholdende og sjove eksempler var eks. da Bearlock Bjørn sidder oppe i flyveren på vej mod Grønland, hvor julemanden bor. Pludselig bliver Bearlock Bjørn lækkersulten, og han beslutter sig for at gå på jagt efter guf i flyveren. Det er dog ikke lige til, at prøve at få fat på den lækre chokoladebar og sodavand, og der skal alternative metoder i brug.

124-bearlock-bjoern-og-julemandens-hemmelighed-bearlock-bjoern-af-thomas-bekker

Børnebog

Bearlock Bjørn og Julemandens hemmelighed handler om detektiven Bearlock Bjørn og hans assistent Doktor Vaskebjørn. De drager begge mod Grønland for at finde frem til, hvordan det egentlig kan være at julemanden får plads til de mange gave til hele verdens børn i en lille julesæk på ryggen fra julekanen.

Denne julehistorie og ikke mindst illustrationerne giver begge figurer i bogen kant og tegningerne formår at gøre disse dyr til dejlige, hyggelige og underholdende figurer. Man kan ikke undgå at elske dem og blive fanget af denne julehistorie. Bearlock Bjørn og julemandens hemmelighed er på 60 sider og bogen er udgivet af forlaget Inkleaks.com. Klik, køb og læs mere her >>

.

Hr. Skægs ABC – Børnebog med bogstaver

Hr. Skæg leger og præsenterer bogstaver, ord og tal i en lang række af børnebøger. Herunder præsenterer vi bogstaver og ord i børnebøger, på musik CD’er, i musikvideoer og i Tv-serier på DVD. Kig med herunder.

Hr. Skægs ABC som børnebog og musik CD

64. Hr skægs ABCBørnebog med musik CD

Det er nok de færreste, der ikke kender Hr. Skæg fra de mange børneprogrammer på DR Ramasjang og/eller børneprogrammerne på DVD med Hr. skæg. Hr. skæg præsenterer bogstaver og ord på en sjov og lærerig måde i denne bog “Hr. Skægs ABC“.

Det er underholdning og læring for børn i alderen 2 til 7 år.

Hr. Skægs ABC er skrevet af Mikkel Lomborg og Toke Reunert og bogen “Hr. Skægs ABC” præsenterer bogstaverne, og der er en sang for hvert bogstav, som man kan høre og øve. Sangene følger med i denne bog på CD.

I denne bog er Hr. Skæg helt vild med bogstaver og ord, ligesom i børne Tv-serien på DR og på DVD kaldet “Hr. Skæg – Skæg med bogstaver”. Bogen er udgivet af forlaget Carlsen og er på 72 sider, dertil følger en CD med musik, læs mere og køb bogen her >>

.

Hr. Skæg med matematik – Børnebog og CD med tal og matematik

68. Skæg med matematik, bog og cd af Palle Nørmark og Niki Vraast ThomsenBørnebog med musik CD

Hr. Skæg præsenterer tal og matematik i denne inspirerende bøørnebog. Hr. Skæg flyver rundt i sin luftballon og prøver at få styr på tal, tid, former og tegn, som han møder.

Hr. Skægs “Skæg med matematik” er en lærerig børnebog, der er udgivet af Forlaget Carlsen i samarbejde med DR. Bogen er på 48 sider og bogen indeholder en musik CD med 9 børnesange af Hr. Skæg.

Tag på eventyr i matematikkens verden sammen med den sjove hr. Skæg, der flyver rundt i sin luftballon og forsøger at få styr på alle de mange tal, tid, tegn og former, dertil arrangerer han fester og dyster i olympiske discipliner, klik, læs mere og køb bogen med CD her >>

.

Hvor langt er der til verdens ende?

56. Hvor langt er der til verdens ende af Lars Henrik Aagaard

Børnebog

Børnebogen “Hvor langt er der til verdens ende?” er en bog skrevet af professor Lars Henrik Aagaard, der har arbejdet som videnskabsjournalist hos Berlingske Media. Bogen er interessant at læse både for børn, men også for os forældrer, der fra tid til anden kan blive udfordret af meget oplagte, men intelligente og svære spørgsmål fra vores børn.

Børnebogen “Hvor langt er der til verdens ende?” besvarer 50 spørgsmål fra børn og unge om alt lige fra “hvorfor dør mennesker?” til “hvor meget vejer jorden?”

Bogen er på 189 sider, og den er illustreret af Simon Væth, læs mere og køb børnebogen her >>

.

.

Kaj og Andrea på HC Andersen eventyr

65. Kaj og Andrea på HC. Andersen eventyr af Kjeld Nørgaard og Sussi Bech

Børnebog

Børnebogen “Kaj og Andrea på HC Andersen eventyr” er skrevet af Kjeld Nørgaard og bogen indeholder hele 9 fantastiske HC Andersen eventyr genfortalt af Kaj og Andrea, der leger og klæder sig ud i de ni fortællinger med HC Andersen fra denne bog.

Konkret er det disse 9 fortællinger, der er gengivet af Kaj og Andrea i denne fine samling af historier: 1. Fyrtøjet, 2. Svindedrengen, 3. Hyrdinden og skorstensfejeren, 4. Prinsessen på ærten, 5. Det er ganske vist, 6. Store Claus og lille Claus, 7. Klods Hans, 8. Den grimme ælling og 9. Hvad fatter gør. 

Børnebogen er på 243 sider og bogen er udgivet af forlaget Carlsen, læs mere og køb den store børnebog her >>

.

Alle disse bøger med Kaj og Andrea kan også købes enkeltvis, hvis du helllere vil nøjes med et par af de gode historier, klik her for at se hele bogserien med Kaj og Andrea, der fortæller HC Andersens eventyr >>

.

Kaninen, der så gerne ville sove

03. Kaninen der så gerne ville sove

Børnebog og børnebøger

Børnebøger, der skal hjælpe forældre med at få deres børn til at falde i søvn er meget efterspurgte og lige præcis børnebogen om “Kaninen der så gerne ville sove” er en absolut bestseller. Denne bog præsenterer en ny metode, som du kan anvende til at få dit barn til at falde i søvn. Forfatteren hedder Carl-Johan og han arbejder som sprogforsker og er bl.a. uddannet adfærdspsykolog.

Denne bog toppede bestsellerlisten i Sverige i 2011 og har også banket på hos den danske bestsellerliste.

Bogen om “kaninen der så gerne ville sove” præsenterer en kanin ved navn Kalle og hans liv. Kalle kan som titlen indikerer ikke sove. Kalle opsøger derfor en troldmand, sammen med sin mor, men denne troldmand er heldigvis også kaninens egen onkel, og han kan måske hjælpe Kalle med at falde i søvn. Historien er skrevet med en bestemt sprogteknik, med det formål at hjælpe børn med at falde hurtigere i søvn, læs mere og køb bogen her >>

.03. Kaninen der så gerne ville sove (luksusudgave)

Bestselleren “Kaninen, der så gerne ville sove” fås også en luksusudgave, men denne udgave kan kun købes i en begrænset periode jf. hvad boghandlerne skriver.

Luksusudgaven af Kaninen der så gerne ville sove er produceret i en lidt større fysisk udgave i et større format.

Børnebogen fås med en guldfarvet ryg på bogen. Størrelsen på luksusudgaven er 31,5 cm hj og 22,2 cm bred. Bogen er på 32 sider i alt, Klik og læs mere om luksusudgaven af  “Kaninen, der så gerne ville sove” >>

.

.

Peter Pedal – Børnebøger

57. Den store bog om Peter Pedal af Margret og H. A. Rey

Børnebog og børnebøger

Børnebøger med Peter Pedal handler om verdens mest nysgerrige abe og der findes en lang række af fantastiske børnebøger om den kreative og aktive abe Peter Pedal, der oplever et væld af ting sammen med sin gode ven “manden med den gule hat”.

Nedenfor præsenterer vi de seks individuelle børnebøger, der også kan købes samlet i “Den store bog om Peter Pedal”, som er vist her til venstre.

“Den store bog om Peter Pedal” med alle nedenstående seks bøger og fortællinger udkom i 3. udgave i 2013 og børnebogen er på 319 sider og udgivet af forlaget Gyldendal, læs mere og køb den store børnebog her >>

.

.

58. Peter Nysgerrig af H. A. Rey_59. Peter Pedal60. Peter Pedal hænger i_..

1. Peter Nysgerrig,…………………..2. Peter Pedal,………………………. 3. Peter Pedal hænger i,

.
61. Peter Pedal på Himmelfart62. Peter Pedal sætter drage op63. Peter Pedal på Hospital..

4. Peter Pedal på himmelfart….. 5. Peter Pedal sætter drage op 6. Peter Pedal på hospital

.

Så eller fandt du ikke den bog med Peter Pedal du ledte efter, så klik her >>

.

Verdens 100 farligste dyr

55. Verdens 100 farligste dyr af Sebastian Klein

Børnebog

Børnebøger om farlige dyr er altid populære. Her præsenterer vi bogen “Verdens 100 farligste dyr“, som er en god fagbog for børn, hvor alle de farlige dyr er sorteret efter, hvor farlige de enkelte dyrer? Indholdet er udformet af den berømte børne Tv-vært Sebastian Klein og der er illustrationer med i bogen af mange af de farlige dyr.

Tror du at det farligste dyr i hele verden kan være en edderkop, skorpion, tiger, slange eller en løve? Eller er det farligste dyr mon et dyr du aldrig har hørt om? Og hvordan ser det farligste dyr ud?

Ud over de mange beskrivelser af de farlige dyr, så får du også gode råd til, hvad du bør gøre, hvis du møder et af disse farlige dyr i virkeligheden. Alle de farlige dyr har forskellige reaktionsmønstre, når de møder et menneske. Børnebogen er udgivet af forlaget Carlsen, 1. udgave er fra 2015 og den er på 213 sider, læs mere om bogen og køb her >>

.

Villads fra Valby – Børnebøger

Børnebøgerne om Villads fra Valby er udkommet i mange spændende og inspirerende udgaver, der gennemgår livet som barn. Herunder har vi klippet fire udgaver af bøgerne om Villads fra Valby ind. Bøgerne er målrettet børn i den sidste del af børnehaven og børn i indskolingsalderen samt de tidlige skoleår.

48. Villads fra Valby fra 0 te V….47. c….40. Villads fra valby laver opgaver
1. Villads fra Valby i 0.v…..2. Villads fra Valby på sommerferie..3. Villads fra Valby laver opgaver 

…..Se mange flere bøger med “Villads fra Valby“, klik her og se udvalget >>

4. Villads fra Valby laver en film

.

.

Børnebøger

Fandt du ikke den børnebog du ledte efter? Se øvrige børnebøger her >>

.