Bestselleren “Den nye komplette håndbog i selvforsyning” er skrevet af forfatter John Seymour, der er en stor legende indenfor kunsten af selvforsyning, og denne bog er den klassiske guide til havefolk og bonderøve.

78. Den nye komplette håndbog i selvforsyning af John SeymourBestsellere som “Den nye komplette håndbog i selvforsyning” er en bog, der kombinerer mange discipliner som mad og føde fra marken og haven, samt planter, naturlig energi, håndarbejde og håndværk samt info om husdyr og vilde dyr.

Bogen er skrevet med det mål motivere forbrugerne til at holde jordforbindelsen. John Seymour var en aktivist og oprører, og han var mod forbrugerisme og industrialisering. John Seymour var en fortaler for personligt ansvar, selvforsyning, selvtillid, selskabelighed som dans, mad, drikke og sang, samt havearbejde og ikke mindst omsorg for vores jord (Carninglipress 2016).

Bogen “Den nye komplette håndbog i selvforsyning” er spændende og meget brugbar, hvis du gerne vil lære at være mere selvforsynende og bæredygtig derhjemme.

John Seymour var benævnt “The Father of Self-Sufficiency”, samlet har han forfattet 41 bøger (Carninglipress 2016). Dette var et af hans absolutte livsværk og bogen udkom kun 2 år før han døde. Bogen “The new complete book of self-sufficiency” fra 2002 er oversat til Dansk i 2010 og er på 307 sider, læs mere og køb bogen her >>

.

Den nye komplette håndbog i selvforsyning af John Seymour

Savner du et par gode råd, så er denne bog fra en af ophavsmændene til selvforsyning og John Seymour, der brugte hele sit liv på at gøre oprør mod store forretninger, økonomisk globalisering og multinationale selskaber, grådighed og det stigende forbrug. John var én mand i oprør mod modernismen, men fortaler for lokale aktiviteter, små landbrug, økologiske principper og sund fornuft. John Seymour kæmpede personligt for at redde vores beskadiget planet og for at kommunikere løsninger og metoder til at redde jorden og med 41 udgivelser bag sig, så må vi absolut anerkende det store livsværk og arbejde. Klik, køb og læs mere om bogen her >>

.

Kilder

Carninglipress 2016. John Seymor (12 June 1914 – 14 September 2004).