Rødder – En gangsters udvej af Marie Louise Toksvig er bogen om Nadim Yasars vej fra bund til top i det kriminelle ganstermiljø. Nadim blev skudt på åben gade i Københavns Nordvestkvarter mandag d. 19. nov. 2018. Han modtog daglige trusler i tiden op til drabet på sociale medier. Dette er formentlig prisen for at åbne munden, og fortælle historien om det kriminelle miljø. Klik køb og læs mere >>

I bogen og bestselleren Rødder – En gangsters udvej fortæller forfatterinden Marie Louise Toksvig om Nedim Yasars vej fra bunden og op til toppen af den kriminelle underverden. Det er også fortællingen om Nadim Yasars modige exit fra bandemiljøet. Nedim Yasar var allerede i en tidlig alder meget fascineret af den kriminelle underverden på vestegnen i København. Nedim Yasars ønskede sig at følge de kriminelles fodspor og videre ind i den brutale verden af ære, magt, vold og penge. Det lykkedes Nedim Yasar efter mange års arbejde, at blive leder af banden Los Guerros. Det medførte store indtægter fra et lukrativt hashsalg. Men efter mange år i samfundets skygge, der ønskede Nedim Yasar et nyt og mere normalt liv. Nedim Yasars valgte et toårigt exitprogram for at komme ud af det kriminelle miljø. Det var drømmen om at starte en tilværelse som pædagogstuderende og senere medvært på Radio24syvs radioprogram Politiradio.
I bestselleren Rødder – En gangsters udvej af Marie Louise Toksvig fortæller journalisten om Nedim Yasars vilde oplevelser og indsigt i den lukkede kriminelle verden med uskrevne æresbegreber og vold for at maksimere magt og økonomi. Rødder – En gangsters udvej af Marie Louise Toksvig  er foruden et enestående indblik i den kriminelle verden, også et vidnesbyrd om Nedim Yasars kamp for et liv uden kriminalitet – både for sig selv og for de yngre generationer. Bestselleren er udgivet af People´sPress og Rødder – En gangsters udvej af Marie Louise Toksvig er på 370 sider, klik køb og læs mere >>

Anmeldelser af Rødder – En gangsters udvej af Marie Louise Toksvig

Mediernes anmeldelser har været enorme og meget rosende. Herunder har vi gengivet et lille udvalg af de mange anmeldelser af bogen og bestselleren Rødder – En gangsters udvej af Marie Louise Toksvig.

Weekendavisen skriver: “Rødder er velfortalt og vigtig. For hvis drabet på Nedim Yasar er en stikkerlikvidering, varsler det ilde for andre ekskriminelle, der ønsker at fortælle deres historie“. Jyllandsposten skriver “Nedim Yasars bog er en grim understregning af tingenes tilstand. Nedim Yasars historie er en bog, man ikke lægger fra sig uberørt”.
Politiken skriver “Nedim Yasar, der blev myrdet i mandags, slap ikke fri fra den voldskultur, han ellers havde sagt farvel til. Hans historie er skræmmende“.
Berlingske
skriver “Bogen om Nedim Yasars liv er medrivende og viser, hvorfor vi endnu er langt fra at knække banderne. Hans vigtige budskab om, at der er et alternativ til banderne, skal bestå“. Klik køb og læs mere >>

Om Nadim Yassar – Hovedpersonen bag “Rødder – En gangsters udvej af Marie Louise Toksvig”

Nedim Yasar er født i 1987, han var leder for den i dag nedlagte bande “Los Guerreros”. Han levede indtil 2013 af svindel, afpresning og salg af hash med base i Ballerup på vestegnen i København. Efter et to-årigt exit-program endte Nedim Yasar som pædagogstuderende og som medvært på programmet Politiradio på Radio24syv, men i dag efter bogens udgivelse er han henrettet i (nov. 2018).

Nedim Yasar havde allerede før han fyldte besluttet sig for, at han gerne ville  være gangster. Nedim Yasar vil gerne have magt, ære og penge. Han var barn i betonblokkene på vestegnen i København i 1990’erne. I disse betonblokke var det nemt  at finde de bedste læremestre i bande og rockermiljøet. Han lærte hurtigt, at true, afpresse og svindle og senere startede Nedim Yasar på det lukrative hashmarked. Han opbyggede sit ry og sit netværk i de kriminelle miljøer i og uden for fængslerne. Som præsident i sin egen bande og direktør i sin egen rygerklub nåede han barndommens mål. Først da opdagede han, at der fandtes en anden vej.

Journalisten Marie Louise Toksvig følger Nedim Yasars oprejsning i bandemiljøet. Bestselleren er en beretning om kammerater og krig, men også en bog om den hårde forretning og fængsler. Der er bunkevis af uskrevne regler, der styrer og regulerer både magt og vold i de kriminelle parallelsamfund. Bogen er en historie om gangsterlivets grundskole. Det er en bog om ghettodrengen, der måtte kappe alle rødder, for at finde vejen vejen ud af det kriminelle miljø. Klik køb og læs mere >>