Sigurd Barrett fortæller Danmarkshistorie præsenteres her i guldudgaven, der både indeholder en dobbelt-cd med 42 nye børnesange, samt en “kode”, hvor man kan downloade lydbogen til den trykte bog herunder.

120-sigurd-fortaeller-danmarkshistorie-guldudgave-af-sigurd-barrettSigurd fortæller Danmarkshistorie af forfatter, entertainer og musiker Sigurd Barrett, som nok er mest kendt for sine mange børneprogrammer på Danmarks Radio. De 42 nye børnesange, der medfølger på dobbelt-cd’en, er forfattet ud fra, en lang række af Danmarkshistoriens store historiske perioder og episoder. Lyt og syng med. Klik her og se forsidebilledet i høj opløsning >>

Bogen tager dig med gennem 12800 års vildt underholdende, dramatisk og skæg danmarkshistorie fortalt stilsikkert af Sigurd Barrett. Bogen er illusteret af illustratoren “Jeanette Brandt”. Den eneste fare der er med denne bog, det er at der er risiko for at forældrene også lære lidt ekstra detaljer i deres historiske kendskab til Danmarkshistorien, når der læses højt og/eller når lydbogen sættes på.

Bogen starter i istiden, hvor du som læser og lytter introduceres til de såkaldte første mennesker på Dansk jord nemlig “neandertalerne”. Derefter gennemgås alt lige fra vikinger, konger, dronninger, landsforrædere og helte indtil bogen ender i en nær fremtid. En dejlig bog for både store og små.

Bestselleren “Sigurd fortæller Danmarkshistorie” er i denne guldudgave på hele 560 sider og bogen er udgivet af Politikens forlag og forfattet af Sigurd Barrett. Klik, køb og læs mere her >>

.

Sigurd fortæller Danmarkshistorie (guldudgave) af Sigurd Barrett

Ud over blot den store bog, så indeholder denne guldudgave også en dobbelt-cd med Sigurd Barretts 42 nye børnesange, se et eksempel på sangen “Danmark gennem tusind år” herunder optaget på Nationalmuseet:

Herunder er den officielle musikvideo til bogen “Danmarkshistorie gennem tusind år” med temasangen:

Samt en “tour de Danmarkshistorie” her i denne sang, der starter med Grauballemanden:

Her er der en intro til indspilningen af den første musikvideo til bogen “Sigurd fortæller Danmarkshistorie” gennem tusind år, samt en kort introduktion af selve bogen:

Flere børnebøger af Sigurd Barrett

Du kan få et overblik over alle de andre bøger som Sigurd Barrett har skrevet og udgivet her >>

.