Simona Ahrnstedts “Løftet” er anden del i samtidsserien af samme forfatter. Første del hedder “Arvingen”. Første del handler om supertalentet “Natalia De la Grip”, der er født i overklassen og er en af finansverdenens unge og derfor forventes det ikke, at hun arbejder. Natalia arbejder hårdt for at nå målet om at få sin far, patriarken, til at anerkende hendes kompetencer og inviterer hende med ind i familievirksomhedens bestyrelse.

117-loeftet-af-simona-ahrnstedtLøftet af skrevet af Simona Ahrnstedt og denne anden bog i samtidsserien handler om den smukke læge “Isobel Sørensen”. Isobel bevarer roen i selv frygtelige episoder og situationer, hvor hun holder overblikket og sin faglighed. Pludseligt opdager hun at organisationen Medpax, der er hendes hjertebarn har problemer. Nogen har stoppet pengetilførslen til nonprofitorganisationen, og der er mistanke om at det er et personligt angreb.
En af Sveriges mest magtfulde adelige familier med den unge søn “Alexander De la Grip”, som er kendt for to ting, sine mange kvinder og sit gode udseende. Den umoralske jetsetprins tilbringer sit liv i en tåge af fester, sprut og sex og vil ikke konfrontere hverken ensomheden eller virkeligheden og pludseligt møder Alexander De la Grip” den smukke læge Isobel og hans mål er at erobre hende uanset prisen.

Løftet er udgivet som E-bog, Lydbog og hæftet bog af forlaget Flamingo, klik og læs mere her >>

.

Simona Ahrnstedt: Løftet og Arvingen

Bøgerne Løftet (bog nr. 2 på 486 sider) og Arvingen (bog nr. 1 på 438 sider) handler begge om stærke kvinder og de mange hemmeligheder de gemmer på, herunder hed passion. Simona Ahrnstedt er født i 1967 og hun er en succesfuld svensk forfatterinde, som også er både terapeut og psykolog. Simona Ahrnstedts bøger er solgt i over 300.000 eksemplarer i Sverige alene og bøgerne er oversat til mere end 15 sprog.

118-arvingen-af-simona-ahrnstedt