Djævelen i hullet af Leif Davidsen er og var allerede en bestseller inden bogen udkom. Hvilket jo giver en forhåbning om at denne bog er og bliver en fantastisk bog at læse. Herunder kan du læse om bogen, men du kan også se de mange videoer, der allerede er udgivet om bogen.

Djævelen i hullet af Leif Davidsen er en spændende bog, der får hårrene til at rejse sig på hovedet. Bogen omhandler dilemmaet mellem loyalitet og forræderi i en familien, der er splittet og en familie, hvis liv og skæbne er blandet ind i politiske spændinger mellem Rusland og Vesten, klik og læs mere om bogen her >>

115-djaevelen-i-hullet-af-leif-davidsenDjævelen i hullet, af Leif Davidsen, beskriver den danske efterretningsagent John Arnborg, som forsvinder i 1993 og er fuldstændig væk. Arnborg dukker op på den russiske side og forelsker sig i en russisk kvinde og han bor nu i Rusland og arbejder for efterretningstjenesten FSB. Dilemmaet og et paradoks opstår, da han efterlader sin kone og sin datter Laila, som er teenager hjemme i Danmark.

Laila, som er Arnborgs datter, plages af Arnborgs forræderi mod hendes mor. Laila tager en uddannelse som sprogofficer og er udsendt to gange i Irak. Hun trækker sig tilbage efter disse to turer. Pludselig får Laila et brev fra sin far Arnborg og tiden er nu inde til, at hun besøger sin far i Rusland og konfronterer fortiden. Bogen beskriver Arnborg og paradokset i at han ligger inde med efterretninger, som kan have stor værdi for Danmark og de baltiske lande. Der er dog stærke kræfter, der gerne vil stoppe disse oplysninger i at slippe ud. Laila vikles ind i et spind af familiens historie, som endda trækker tråde tilbage til den kolde krig.

Djævelen i hullet af Leif Davidsen er udgivet af Lindhardt og Ringhof og bogen er på 402 sider, klik og læs mere >>

Djævelen i hullet af Leif Davidsen

Djævelen i hullet af Leif Davidsen er en bog, som jeg venter mig meget af, specielt med Leif Davidsens erfaring som udenrigskorrespondent i Rusland og Moskva i 1984-1988 i sit arbejde for Danmarks Radio. Herunder kan du se en lang række videoer og se og høre mere omtale.

Her et lille klip, hvor Leif Davidsen er ved at indtale sin bog Djævelen i hullet:

Her lidt om, hvordan Leif Davidsen arbejder, når han starter på en ny bog:

Leif Davidsens biografi – Se de mange andre bøger som Leif Davidsen har forfattet

Klik her og se mange af de andre bøger som Leif Davidsen har forfattet og bidraget til gennem tiderne >>

.

Efterfølgeren til bogen Djævelen i hullet (2016) er:

Forræderens børn af Leif Davidsen, 1. ed. 2020

Klik her og læs vores omtale af bogen Forræderens børn >>