Ord der sælger af Siff Frederiksen er et miks mellem en fagbog (opslagsbog) samt en løs, fri og levende fortælling fra  forfatterindens personlige tilgang til et væld af emner.

Bogen starter med en velkomst og så præsenterer forfatterinden sig selv således, Citat: “Jeg er ikke tekstforfatter eller reklameskribent, men udøver blandt andet kranioakralterapi, tankefeltterapi og er choktraumespecialist. Dernæsy er Siff kommeende bodynamic krops- og psykoterapeut. Med kendskab til menneskelige adfærs- og handlemønstre“.

Introduktion til bogen

Denne bog er ikke en standardiseret bog ,og det er ikke en forudsigelig bog. Denne bog bryder med kompositionen fra klassiske fagbøger i forhold til den måde som bogen er bygget op på, hvilket er ret forfriskende.

Bogen vender emner som følelser, lidt information om vores hjerne. Du får råd til, hvordan man kan stoppe med at shoppe amok. Der er også masser af gode ord, du måske kan anvende til at få solgt dit budskab i dine tekster bedst muligt.

Bogen indeholder dernæst et væld af lister med ord opdelt efter emner i alfabetisk orden. Der er masser af afsnit med ord, som du kan krydre dine nutidige samt fremtidige tekster med såsom: “dråbe, farve, flig, fornemmelse, fremhæve, glød”. Bogen er på 328 sider, så der er mange flere ord, fortællinger og kategorier. Du får ord i kategorier om mad, kærlighed, sport, handyman, karriere. Ord i kategorier som: terapi, glæde, helbred, frygt, vrede, tillid, håb, m.fl.. Bogen er udgivet af det lille forlag “Formidling og forvandling”, klik og læs mere her >>

Supertrends – 50 ting du bør vide om fremtiden af Lars Tvede

Lars Tvede fortæller om, hvordan han for første gang forudser mekanismer i markedet. Det må han sige at have gjort en god karriere i at forudsige.

Klik og læs mere om bogen her >>