Min mors hemmeligheder af Nikola Scott er hendes debutroman og den blev en International bestseller (nikolascott.com, 2020), hvilket må siges at være en god start på en karriere som forfatterinde. Klik, køb og læs mere >>

Min mors hemmeligheder af Nikola Scott handler om den unge Elizabeth, der kun var 17 år gammel, tilbage i sommeren i 1958. Elizabeth tilbringer en uforglemmelig sommer hos en velhavende familie på et landsted.

Da Elizabeth dør 40 år senere, dukker en fremmed kvinde op hos Elizabeths datter Addie. Kvinden hævder, at de er tvillingesøstre. Elizabeths datter Addie tror ikke på kvinden, der påstår, at de er søstre. Sammen går de alligevel i gang med at undersøge fortidens mysterier. Det viser sig nemlig, at Elizabeth gemte på meget mørke hemmeligheder. Men hvad mon det kan være?

Min mors hemmeligheder af Nikola Scott er en gribende fortælling om et familiedrama om en vild forelskelse og om en ung kvindes ret til at vælge sit eget liv.

Romanen er udgivet af forlaget Turbulenz.  Min mors hemmeligheder af Nikola Scott er på 426 sider. Klik, køb og læs mere >>

 

Om Nikola Scott

Nikola Scott er født i Tyskland og hun har læst litteratur på universitetet i Tyskland, hvor hun studerede Tysk og Engelsk. Dernæst har hun arbejdet i forlagsbranchen i over en dekade. Hun har blandt andet arbejdet som editor af krimier og kvindefiktions bøger i New York og i London i mange år.

I dag arbejder hun fuldtid som forfatterinde og er meget glad for det privilegium, at kunne sidde og skrive gode historier hver dag som forfatterinde. Hun formår at kombinere både følelsesmæssige emner, familier og familiære relationer samt forskellige tidsperioder (Nikolascott.com, 2020)..

.

..

.

Sommerens hemmeligheder af Nikola Scott handler om Madeleine i sommeren år 1939, hvor der sker noget skelsætttende. Vi møder også Madeleine 70 år senere, hvor hun er blevet en succesfuld børnebogsforfatterinde. Her møder hun den unge fotograf Chloe, som drages ind i mysteriet om, hvad der skete den sommer tilbage i 1939.

Klik og læs vores omtale af romanen her >>

.

.

.

.

.Kilder

Nikolascott.com (2020). Nikola Scotts hjemmeside. Link: https://nikolascott.com/