Sommerens hemmeligheder af Nikola Scott er nomineret af “Goldsboro Books” i deres kåring af årets historiske kærlighedsroman. Klik, køb og læs mere >>

Sommerens hemmeligheder af Nikola Scott foregår i sommeren år 1939. Her møder vi Madeleine, der er 16 år gammel. Madeleine har en elsket storesøster, men deres stærke bånd begynder at smuldre. Madeleine er chokeret og magtesløs. Da vi er i 1939, så står 2 verdenskrig for døren. Storbritannien ruster sig til krig og Madeleine må træffe nogle svære og meget personlige valg.

I romanen, der bruger forfatterinden spring i tid i sin fortælling, så vi møder faktisk Madeleine igen 70 år senere. Her er den meget ældre Madeleine blevet en succesfuld børnebogsforfatterinde, og hun møder den unge fotograf Chloe. Der opstår et uventet venskab mellem de to mennesker- på trods af aldersforskellen. Fotografen Chloe drages med ind i mysteriet om, hvad der skete tilbage i den sommer i år 1939. Det varer ikke længe før Madeleine atter skal træffe nogle store beslutninger.

Sommerens hemmeligheder af Nikola Scott er udgivet af forlaget Turbulenz.  Romanen er på 351sider. Klik, køb og læs mere >>

 

Om Nikola Scott

Nikola Scott er født i Tyskland og hun har læst litteratur på universitetet i Tyskland, hvor hun studerede Tysk og Engelsk. Dernæst har hun arbejdet i forlagsbranchen i over en dekade. Hun har blandt andet arbejdet som editor af krimier og kvindefiktions bøger i New York og i London i mange år.

I dag arbejder hun fuldtid som forfatterinde og er meget glad for det privilegium, at kunne sidde og skrive gode historier hver dag som forfatterinde. Hun formår at kombinere både følelsesmæssige emner, familier og familiære relationer samt forskellige tidsperioder (Nikolascott.com, 2020).

.

.

Min mors hemmeligheder af Nikola Scott handler om datteren Addie, som en dag konfronteres af en fremmed kvinde, der hævder, at de er tvillingesøstre. Addie tror ikke på kvinden, men sammen går de alligevel i gang med at undersøge fortidens mysterier. Det viser sig at Addies mor gemte nemlig på mørke hemmeligheder.

Klik og læs vores omtale af romanen her >>

.

.

.

.

..

.

.

Kilder

Nikolascott.com (2020). Nikola Scotts hjemmeside. Link: https://nikolascott.com/