Krigens første offer af Ben Elton foregår under første verdenskrig i året 1917, og vi følger politikommissær Douglas Kingsleys opklaring af et mord. Klik, køb og læs mere >>

Krigens første offer af Ben Elton handler om politikommissær Douglas Kingsley, som nægter at drage i krig under første verdenskrig i året 1917. Han bliver derfor smidt i et af de hårdeste fængsler for at vise hans medborgere, at man ikke kan sige “nej” til at drage i krig.

Der myrdes en kendt officer og digter på et hospital i Frankrig. Han er kendt som en meget fremtrædende og homoseksuel digter. Så en kommunistisk soldat hænges hurtigt op på mordet. Men er det i virkeligheden ham, der er morderen? Denne tvivl og mystik medfører at den engelske efterretningstjeneste de kidnapper Douglas Kingsley fra fængslet. De kidnapper ham for at sætte ham på opgaven med at opklare mordet.

Douglas Kingsley går på jagt efter spor i mudderet på slagmarken for at sikre sig de rette beviser. Krigens rædsler chokerer ham, når han jagter beviserne i de sønderbombede landsbyer bag fronten. Han kæmper for at opklare mysteriet og stille morderen til ansvar. Han forsøger ved siden af alt dette også, at samle stumper af sit eget ødelagte familieliv op, men en handlekraftig sygeplejerske skaber nye problemer.

Krigens første offer af Ben Elton er udgivet af forlaget Turbulenz. Romanen er på 416 sider. Klik, køb og læs mere >>

Om Ben Elton

Ben Elton hedder oprindeligt “Benjamin Charles Elton (født 1959)” og er en meget kendt engelsk Stand up komiker, forfatter og  instruktør. Han har lavet bunkevis af shows og tv-programmer. Han er dog også en veletableret britisk forfatter. En af hans store bestsellere er bogen: To brødre, hvor netop to brødre fødes den samme dag. De er vildt forskellige. Den ene bror er klog, velovervejet og analyserende, mens den anden bror er mere naiv, vild og impulsiv. De to brødre slås og konkurrerer mod hinanden og særligt om den smukke unge Dagmar. Klik, køb og læs mere om bestselleren “To brødre af Ben Elton” her >>

.

.

Under en blodrød himmel af Mark Sullivan starter godt og rummer både drama, krig og kærlighed,

hvilket næsten er definitionen på en succesroman.

Klik og læs vores anmeldelse af “Under en blodrød himmel” her >>