Skindød af Thomas Enger er en Norsk kriminalroman i serien med kriminalreporter Henning Juul. I 2016 udkom 5’te bind i serien om reporteren Henning Juul. Herunder introducerer vi første bind fra 2010 Skindød af Thomas Enger som er en kæmpe bestseller.

Skindød af Thomas Enger handler om Henning Juul, der arbejdede som internetjournalist, men Henning Juul mistede sin søn i en voldsom brand for 2 år siden og med dette i baggagen og ar på både sjæl og i ansigtet efter den voldsomme begivenhed, så er han tilbage som kriminalreporter, og han skal dække “Ekeberg-sagen”. Klik, køb og læs mere her >>

Ud over store vanskeligheder med at få sit eget liv til at spille med de ar på sjælen, så skal han arbejde sammen med sin eks-kones kæreste. Det medfører at han fordyber sig i sagen, og begynder at foretage sine egne undersøgelser, da denne fordybelse giver ro fra alle de øvrige ting i hans liv. Henning Juul afdækker lag efter lag af stærke hævnfølelser, jalousi og begær, og det ender med at han havner midt i begivenhederne rent bogstaveligt. En spændende bog med alle forudsætninger hjemme for et godt drama med mange følelser i spil. Dertil skriver Børsen om Skindød af Thomas Enger: “Det er meget sjældent, at man bliver præsenteret for krimier, hvor sproget og indlevelsen er fra øverste hylde, så man spærrer virkelig øjnene op“.

Skindød af Thomas Enger er udgivet af forlaget Modtryk, og bogen er på 383 sider. Klik, køb og læs mere her >>

 

Skindød af Thomas Enger – Henning Juul krimiserien

Thomas Enger har arbejdet som journalist, og han er Norsk kriminalforfatter. Thomas Enger debuterede med kriminalromanen skindød i 2010. Skindød af Thomas Enger er pt. oversat og solgt i 24 lande. Henning Juul krimiserien handler om en kriminalreporter, der har mistet sin søn i en voldsom brand, og han lider naturligt under dette, mens han kastes ud i et væld af sager, som han skal reportere, men undervejs gennem serien får han mere og mere klarhed over hvem, der var ansvarlig for at hans søn blev myrdet.

Kriminalserien om kriminalreporter Henning Juul består af følgende kriminalbøger:

Bind 1. Skindød af Thomas Enger (2010), link >>

Bind 2. Fantomsmerte af Thomas Enger (2011), link >>

Bind 3. Blodrus af Thomas Enger (2013), link >>

Bind 4. Våbenskjold af Thomas Enger (2014), link >>

Bind 5. Banesår af Thomas Enger (2016), Link >>

........

 

.

Fantomsmerte af Thomas Enger

Se videoen, hvor Thomas Enger fortæller om Oslos underverden i bogen Fantomsmerte:

.