To nemme uger med Sense af Suzy Wengel og Jesper Wengel – også for dig med diabetes. Denne bog er endnu en god og inspirerende kogebog fra Suzy Wengels hånd i samarbejde med Professor Jesper Wengel. Klik, køb og læs mere her >>

To nemme uger med Sense af Suzy Wengel og Jesper Wengel hjælper dig et skridt nærmere en fødevaremæssig livsstilsændring. For det er ikke udelukkende nok med blot korrektioner lidt hist og pist, det er en hel livsstilændring, der skal til for at blive sund, slank og glad.

Bogen To nemme uger med Sense af Suzy Wengel og Jesper Wengel er også en bog, der er målrettet folk med diabetes, hvor netop en livsstilsændring er et nødvendigt onde. Jeg som anmelder har selv diabetes og knokler selv for at finde inspiration til mere delikate og sunde retter, og det er ikke nemt. For selv om man godt kan tænke, at der kan etableres store ændringer, så er der en hverdag, der kører med fuld fart på og derfor kan det være godt med lidt enkelt og let tilgængeligt inspirerende inspiration som denne kogebog.

To nemme uger med Sense af Suzy Wengel og Jesper Wengel er udgivet af forlaget Wengel, og bogen er på 160 sider. Klik, køb og læs mere her >>

.

To nemme uger med Sense af Suzy Wengel og Jesper Wengel – også for dig med diabetes

Kunne du tænke dig inspiration til at spise sundere og meget mere varieret, så er bogen “To nemme uger med Sense af Suzy Wengel og Jesper Wengel” god. Kunne du tænke dig at få styr på blodsukkeret og/eller kontrollere vægten, så kan denne bog være en god inspiration og en god start for dig.

Du får opskrifter og madplaner målrettet 2 uger, og bestselleren og kogebogen hjælper dig til at komme i gang med Sense. Klik, køb og læs mere her >>

Jesper Wengel arbejder på Syddansk Universitet som Professor og pHd, hvor han forsker i DNA-kemi på Institut for Fysik, Kemi og Farmaci, Syddansk Universitet (SDU).

Suzy Wengel har skrevet stribevis af kogebøger i kogebogsserien “Sense”, se herunder og få et lille overblik i næste afsnit over nogle af hendes mange udgivelser.

.

Sense – Mad med hjerte og fornuft – Se hele serien her

Sense-serien med opskriftsbøger er ude i flere bind, se de øvrige bind og emner herunder.

Klik og læs mere om Sense – slank med grøn mad af Suzy Wengel >>

37. Mad med hjerte og fornuft

Læs mere om bind 1 “44 små og store retter” her >>

38. Mad med hjerte og fornuft 2

Læs mere om bind 2 “Plan B – De hurtige retter” her >>

Læs mere om bind 3 “Sense – Mere grønt” her >>

Læs mere om “Sense – Slank med fornuft” >>

Læs mere om “Sense – Festlige retter med Sense” >>

Spis dig uden om type 2 diabetes med Sense af Suzy Wengel, Lisa Heidi Witt og Susanne Elman Pedersen.

Klik, køb og læs mere om “Spis uden om diabetes type 2” >>

Sense – Slank med fornuft

Klik, køb og læs mere om “Sense – Slank med fornuft” >>