Raw – Spis næringsrigtig raw af Andreas Hardrup, Charlotte og Klaus Frobenius er en kogebog med et væld af lækre opskrifter på Raw food, som ikke er varmebehandlet eller pasteuriseret. Maden spises altså råt med alle de gode vitaminer og mineraler. Klik, køb og læs mere >>

Raw – Spis næringsrigtig raw af Andreas Hardrup, Charlotte og Klaus Frobenius er en opskriftbog, der er regnet igennem ernæringsmæssigt, så du får alle de gode opskrifter i de rette portioner rent kaloriemæssigt.  Du får 59 smagfulde opskrifter, der er udarbejdet af kokken Andreas Hardrup samt ph.d. Charlotte Frobenius og klinisk diætist Klaus Frobenius.

Kogebogen giver dig energiberegninger på alle måltider samt en oversigt over indhold af makronæringsstoffer. Har du et ønske om at spise de rette kalorier og prøve noget nyt, så er denne kogebog et godt skub i den rigtige retning. Du får bl.a. opskrifter på raw lasagne, chili sin carne, grøntsagspasta  a la cabonara, græskarsuppe, gazpacho og meget mere.

Der findes allerede flere opskrifterbøger om raw food på markedet, men ingen andre bøger er på denne både udarbejdet både med henblik på smag og sundhed. Raw food er for alle, der ønsker at spise flere friske grøntsager, men denne bog henvender sig særligt til dem, der også ønsker mere omtanke og sund fornuft i deres madlavning. Desuden ser Klaus Frobenius en ekstra plads i køkkenet for denne bog, hos folk der lider af madlede, appetitløshed, eventuelt som følge af kronisk sygdom. Da raw food oftest er kold mad og kræver meget lidt tilberedning, vil det for denne patientgruppe måske nemmere kunne både fremstilles og indtages. Desuden er flere af opskrifterne netop beriget med de naturlige og sunde fedtsyrer, hvilket kan være særlig godt, hvis man ellers indtager for lidt mad.

Raw – Spis næringsrigtig raw af Andreas Hardrup, Charlotte og Klaus Frobenius er udgivet af forlaget mellemgaard. Kogebogen er på 129 sider. Klik, køb og læs mere >>

Anmeldelse af Raw – Spis næringsrigtig raw af Andreas Hardrup, Charlotte og Klaus Frobenius

Raw – Spis næringsrigtig raw af Andreas Hardrup, Charlotte og Klaus Frobenius er inddelt i kapitler med forretter, hovedretter, desserter, juicer og tilbehør som brød, pesto, mayonnaise o.lign. Bogen er flot illustreret med fotos og tegninger. Opskrifterne er systematisk opdelt med én opskrift fordelt på to sider med hhv. introduktion, ingredienser, metode og næringsindhold. Der er gode råd til opskriften om hhv. hygiejne og gode råd til justering af opskriften. Der er gode tips om tilberedning og en eventuel udskiftning af enkelte råvarer i henhold til ens egen personlige smag.

Opskifterne på forretter og hovedretter er skrevet til mellem 2 og 4 personer som standard, mens desserterne varierer mere med opskrifter designet fra 2 personer og helt op til 8 personer betinget af, hvilken opskrift, der kigges på. Man kan naturligvis altid selv gange de mange opskrifter både op og ned efter behov.

★ ★ ★ ★ ✩

Bøger.org giver kogebogen: Raw – Spis næringsrigtig raw af Andreas Hardrup, Charlotte og Klaus Frobenius, hele 4 ud af 5 stjerner for en vildt inspirerende og flot kogebog med delikate retter, der er lette at gå til. Men pas på for kogebogen er svær at fjerne fra køkkenet, når først bogen er landet på køkkenbordet. Raw bon appetit. Klik, køb og læs mere >>

Videotrailer: Raw – Spis næringsrigtig raw

Her får du en videotrailer til kogebogen: Raw – Spis næringsrigtig raw af Andreas Hardrup, Charlotte og Klaus Frobenius.

.

Klik her og find flere kogebøger >>

.

.