Ståsteder af Svend Brinkmann er efterfølgeren til hans tidligere bestseller “Stå fast“, hvor han instruerer læseren i at tage nej-hatten på og lade være med at mærke efter i sig selv hele tiden. Svend Brinkmann fremhævede i forrige bog en række af menneskets forpligtelser som et anvendeligt alternativt til søgen efter selvet og evig udvikling. I denne bog giver Svend Brinkmann dig “10 gamle ideer til en ny verden” og en mere anvendelig vej til selvindsigt. Klik, køb og læs mere her >>

105. Ståsteder - 10 gamle ideer til en ny verden af Svend BrinkmannStåsteder af Svend Brinkmann giver forfatteren svar på de mange spørgsmål, der stilles i den første bog. Denne bog kan dog sagtens læses uden at have læst den første bog. Svend Brinkmann peger på 10 eksistentielle holdepunkter, der kan give mere mening til vores liv, når eller hvis vi stopper med at jage den evindelige udvikling.

I sidste bog “Stå fast” debaterede Svend Brinkmann “Hvad er værd at stå fast på? Og hvad har mennesket pligt til?“. I denne bog gives der 10 konkrete løsninger til “ståsteder”.
Bogen Ståsteder af Svend Brinkmann giver 10 ideer, der viser 10 veje til selvindsigt. Selvindsigt, er i henhold til Svend Brinkmann, ikke uvigtigt. Betydningen af denne indsigt kan du dog kun forstå, hvis du har udsigt til steder, hvor du skal stå fast.

Ståsteder af Svend Brinkmann er udgivet af forlaget Gyldendal 2016, og bestselleren er på 200 sider. Klik, køb og læs mere her >>

.

Ståsteder af Svend Brinkmann

I bogen Ståsteder af Svend Brinkmann er udgangspunktet, at vi i denne moderne tid ofte mangler sans og begreber for mål, formål og indhold i vores mange aktiviteter. Dette er en naturlig følge af, at vi måler og vejer verdenen markant i dag, og det er vi også blevet rigtig gode til.

Pointen er bare, at tilsvarende er blevet dårligere til at evaluere og vurdere værdien af det, vi måler og vejer. Disse mange målinger kræver en dybere analyse og ikke mindst, at vi stiller det kritiske spørgsmål “Er resultatet den eneste sandhed?” Og “Er resultatet validt?“. Læs mere og køb bogen her >>

Stå fast – et opgør med tidens udvikling af Svend Brinkmann

39. Stå Fast - Et opgør med tidens udviklingstvang af Svend BrinkmannVil du læse mere om Svend Brinkmanns tidligere bog “Stå fast”?

Så klik og læs vores omtale af denne bog og bestseller her >>

.

Vi er det liv vi lever af Svend Brinkmann

Vi er det liv vi lever af Svend Brinkmann er en tankevækkende bog om en 90-årigs spændende livshistorie og Svend Brinkmanns reflekterede perspektiv på skæbnebegrebets relevans i dag i vor tid.

Klik og læs mere om bogen i vores artikel >>

.