Vi er det liv vi lever af Svend Brinkmann er en fortælling om de vilkår, rammer og personlighed, som styrer vores liv. Er vi i virkeligheden så frie som vi selv går og tror? Klik, køb og læs mere >>

Om bogen: Vi er det liv vi lever af Svend Brinkmann

Vi er det liv vi lever er en tankevækkende bog om en 90-årigs spændende livshistorie og Svend Brinkmanns reflekterede perspektiv på skæbnebegrebets relevans i dag i vor tid.

Baggrunden for bogen er at Svend Brinkmann han modtager et brev fra en 90-årig kvinde ved navn: Lili. Dette brev bliver begyndelsen på et meget unikt venskab. Svend vælger, at skrive en bog om Lilis fortælling om sit liv. De to mennesker udveksler deres personlige livshistorie og taler om bl.a. Lilis farefulde forelskelse i tyske solder under besættelsen. De udveksler også historier om Lilis livs store sorger og glæder. Lilis livshistorie får Svend Brinkmann til at reflektere over vores nutidige syn på skæbnen og vores måske fejlagtige tro på det autonome og frigjorte menneske, som måske ikke er så frigjort som vi går og tror.

I bogen “Vi er det liv vi lever” tager afsæt i Lillis livshistorie, og hvordan den blev formet af verden omkring hende med de historiske begivenheder hun oplevede og mærkede på hendes krop. Tænk på de vilkår og de mennesker hun har mødt på sin vej. Alt dette bringes ind i en diskussion om, hvorvidt skæbnebegrebet stadig har en relevans for det moderne menneskes liv.

Vi er det liv vi lever er udgivet af Politikens forlag og bogen er på 216 sider. Klik, køb og læs mere >>

Stå fast af Svend Brinkmann

Vi har også omtalt denne bog, som er Svend Brinkmanns bog fra 2014.

Klik og læs mere om bogen her >>

Ståsteder af Svend Brinkmann

Ståsteder er bog nr. 2 i serien af bøger fra Svend Brinkmann fra år 2016.

Klik og læs mere om denne bog i vores omtale her >>

Gå glip af Svend Brinkmann

Bog nr. 3. i serien fra Svend Brinkmann hedder “Gå glip”

Klik og læs mere om bog nr. 3 fra 2017 her >>

FAQ: Hvad handler “Vi er det liv vi lever” om?

👉 Hvad handler bogen “Vi er det liv vi lever af Svend Brinkmann” om?

Vi er det liv vi lever er en fortælling om de vilkår og rammer, som ofte styrer vores liv. Er vi i virkeligheden så frie som vi selv går og tror? Baggrunden for bogen er, at Svend Brinkmann han modtager et brev fra en 90-årig kvinde ved navn: Lili. Dette brev bliver begyndelsen på et meget unikt venskab og senere denne beretning om vores liv.