Drømmetyderens død af A. J. Kazinski er fjerde bind om “Niels Bentzon”, der arbejder hos Københavns politi som gidselforhandler. Niels Bentzon foretager de dybe forhandlinger i de svære og dramatiske situationer, der kan opstå i jobbet hos politiet.

104. Drømmetyderens død af A. J. KazinskiDrømmetyderens død af A. J. Kazinski præsenterer et mord, hvor Evelyn Heiberg, som var drømmetyderen er myrdet med hele 11 knivstik. På baggrund af dette må man antage at morderen er ekstrem grundig, og morderen vil under ingen omstændigheder have at vedkommende overlever. Men hvorfor? Hvem er denne morder og hvordan stoppes morderen?

I dette bind følger man endnu en gang gidselforhandleren Niels Bentzon fra Københavns Politi, men da Niels får overdraget denne sag, der falder sagen sammen med at hans egen kone “Hannah Lund”, får konstateret livstruende kræft, hvilket helt naturligt medfører at Niels Bentzon er midt i en kæmpe livskrise.

Niels fortsætter arbejdet og terapi er hans eneste lys midt i alt det mørke, der opstår i Niels’s privatliv kombineret med denne mørke politisag på jobbet. Dernæst undersøger Niels Bentzon drømmetyderens computer og her finder Niels en E-mail, der er sendt til “Jung Institutet” i Zürich, hvor den afdøde drømmetyder “Evelyn Heiberg” bad om hjælp til at opklare en drøm, som én af hendes klienter har haft og lidt af gennem mange år. Pludseligt er det klart for Niels Bentzon, at han er nød til at tyde denne drøm for at komme nærmere i opklaringen af det makabre mord.

Drømmetyderens død af A. J. Kazinski er udgivet af Politikens Forlag og bogen var allerede inden udgivelsen på bestsellerlisten. Drømmetyderens død er på 528 sider, klik, læs mere og køb bogen indbundet her >> Vil du hellere læse bogen som en E-bog kan den bestilles her >>

.

Drømmetyderens død af A. J. Kazinski

Drømmetyderens død af A. J. Kazinski er fjerde bind i den prisvindende krimiserie om Niels Bentzon. Herunder kan du se et oplæg til bogen og du kan høre lidt mere om baggrunden for bogen. Herunder i interviewet fortæller de om drømmetydningens mester Carl Gustav Jung (1875 – 1961),  som var schweizisk psykiater. Carl Gustav Jung arbejdede med dybdepsykologi og herunder også tolkning af drømme. Jung skulle have tydet i omegnen af 80.000 drømme fra sine klienter, og denne bog bevæger sig ind i dette univers med livet efter døden, som de tidligere tre krimibøger om Niels Bentzon også berører.

Læs også mere om de tidligere bøger og formater her:

1. Den sidste gode mand (2010) paperback >>, 2. Søvnen og døden (2012) hardpack >> og 3. Den genfødte morder (2015) indbundet bog >>