Det bedste til mig og mine venner er en hårrejsende krimi af Jakob Melander og en absolut formiddabel krimi med bestsellerpotentiale. Læs en ny bog om den altid udfordrede politikommisær Lars Winkler i række af kriminalromaner fra forfatter Jakob Melander. Klik, køb og læs mere om bogen >>

75. Det bedste til mig og mine venner af Jakob MelanderDet bedste til mig og mine venner” er skrevet af forfatter Jakob Melander og bogen handler om politimanden Lars Winkler, der kæmper for at finde en sammenhæng mellem en drabssag fra 2007 og en række sager helt tilbage fra 1970’erne.

Sagen drejer sig kortfattet om at én af Tivolis kvindelige personalechefer Hanne Leth-Jeppesen, der ikke er elsket af sine kolleger og hun findes myrdet og brutalt nok er hun hængt op i Tivolis gondoler i de kendte og berømte ballongynger til skue for alle. Dertil er der to drenge, der har været vidner til en grusom forbrydelse på Christiania, hvor en hustru til en af de mistænkte forsøges drabt. Det hele spindes ind i historiske sager, der giver sagen en tyngde og mystik og det hele krydres med modstridende interesser.

Politimanden Lars Winkler får denne sag, men det er ikke en let sag for det viser sig hurtigt, at sagen er større end først antaget. Dertil er der ikke mange, der vil hjælpe med opklaringen i denne sneklædte juletid. Lars Winkler udnytter sit kendskab lokalt og i miljøet for at finde sammenhænge og tråde mellem flere mord. Bogen er på 412 sider og er udgivet af Rosinante, klik, køb og læs mere om bogen >>

.

“Det bedste til mig og mine venner” af Jakob Melander

Se en kort teaser over bogen “Det bedste til dig og mine venner” af Jakob Melander herunder.

Se flere kriminalromaner samt flere udgaver af bøgerne, herunder E-bøger af forfatter Jakob Melander, klik her og se udvalget >>

.

Kilder

Jakob Melander 2016. Det bedste til mig og mine venner. Link: http://www.jakobmelander.com/?page_id=534

.