Bedemandens datter er skrevet af journalist og krimiforfatter Sara Blædel, som debuterede med sin første bestseller i 2004 med bogen “Grønt støv“, der omhandler kriminalassistent Louise Rick fra Københavns Politigård drabsafdeling.

84. Bedemandens datter af Sara Blædel

Bedemandens datter er forfattet af Sara Blædel og er/var allerede på bestsellerlisten inden udgivelsen den 10. juni 2016, da bogen allerede bliver/blev forudbestilt og kan købes og er købt før udgivelsen.

Dette bind “Bedemanden datter” er første bind i en ny triologi, der handler om “Ilka”, der spiller hovedpersonen i denne, og de næste bøger fra Sara Blædel.

Ilka lever ellers et meget ordinært og stille liv, hvor hun arbejder som skolefotograf herhjemme i Danmark.

Efter Ilka’s far dør rejser Ilka til Amerika for at rydde op efter hendes far. Men faderens død vender op og ned på hendes liv og faderens død sætter gang i en række mystiske og uventede hændelser.

Historien udspiller sig et sted i den amerikanske by “Racine” i staten Wisconsin. Der bor rigtig mange danskere samt efterkommere i denne by. Ilka er ikke en person, som skal tages let. Bogen “Bedemanden datter” er udgivet af PeoplesPress og bestselleren er på 388 sider. Klik, køb og læs mere om bogen her >>

.

Sara Blædel

Sara Blædel er forfatterinde til en kriminalserie på i alt 9 bøger og Sara Blædel er valgt som læsernes bedste forfatter. Disse 9 bøger er solgt i 2 millioner blot i Danmark. Sara Blædels kriminalromaner er udgivet i 32 lande og forfatterinden er hædret for krimien “Kvinden de meldte savnet” gennem en tildeling af prisen med de Gyldne Laurbær i 2014. Så mon ikke at den nye kriminalserie med Ilka, kan trække gode anmeldelser hjem. Oddsne er i vores optik i hvert fald rigtig gode.

Sara Blædels startede og slog igennem som forfatterinde, da hun fik idéen at kontakte Københavns politi med henblik på at skrive en kriminalroman, og hun ville gerne blive lidt klogere på, hvordan opklaringsarbejdet foregår i virkeligheden. Hun snakkede med drabschef “Ove Dahl”, for at lære lidt mere om rutinerne i et efterforskningsarbejde hos Politiets drabsafdeling.
Sara Blædel kobler, det komplicerede opklaringsarbejde sammen med et moderne kvindeliv i form af karakteren “Louise Rick” fra de første 9 bind i den første kriminalserie. Sara Blædel tager hånd om forbrydelser som hypotetisk godt kunne foregå i vores tid, såsom korruption, narkotikarelateret kriminalitet, overgreb mod kvinder og mod mænd, der møder de forkerte mennesker via net-dating, handel med kvinder, æresdrab og hardcore drab i rockermiljøet.

Se alle bøger af Sara Blædel her >>

.

Bedemandens datter af Sara Blædel

Herunder præsenterer Sara Blædel sin bog “Bedemandens datter”. Klik nedenfor og hør hende fortælle om bogens handling. Klik, køb og læs mere om bogen her >>

.

Hele trilogien om Bedemandens datter af Sara Blædel

____

Ny bog i den nyeste krimiserie af Sara Blædel: Den tredje søster, Bedemandens datter bind 3, 2018, klik og læs mere >>

Sara Blædel: Ilkas arv, Bedemandens datter bind 2, 2017, klik og læs mere >>

Sara Blædel: Bedemandens datter bind 1, 2016, klik og læs mere >>