Villads Fra Valby Laver Opgaver er endnu en god børnebog i serien Villads Fra Valby. Bogen er udgivet hos forlaget “Høst & Søn” og bogen “Villads Fra Valby Laver opgaver” er på 32 sider og er målrettet børn i indskolingsalderen.

40. Villads fra valby laver opgaverBogen “Villads fra Valby – Laver opgaver skrevet af Anne Sofie Hammer er en opgavebog, der er fyldt med sjove udfordringer til de helt unge skolebørn. Bogen indeholder en række labyrinter, der skal løses, tegneopgaver, der skal forbindes fra prik til prik samt tegninger hvor der skal findes fem fejl. Alt sammen opgaver, der hjælper børnene med at hygge med disse opgaver og samtidig med at de lærer noget.

Villads Fra Valby Laver Opagver giver ud over disse emner også muligheder for at skrive både bogstaver og tal i bogen, samt at lære lydene. Dertil tager bogen et lille skridt videre og giver børnene mulighed for at løse enkelte opgaver med stavning samt regneopgaver. Bogens illustrationer er tegnet af illustratoren Dina Gellerts.

Bogen Villads Fra Valby Laver Opgaver er målrettet skolebørn i 5 til 7 års alderen, og de fleste opgaver kan løses med en lille smule hjælp fra de voksnelæs mere og køb bogen her >>

.

Villads fra Valby nu også som film

Den succesfulde børnebogsserie havde i julen 2015 premiere på den første film i den berømte børnebogsserie. Se en trailer for filmen “Villads fra Valby” herunder.

.

Villads Fra Valby Laver Opgaver & Anne Sofie Hammer

Anne Sofie Hammer, der er forfatter til bøgerne Villads Fra Valby er uddannet Cand. Mag. I Danske og synes selv hun manglede nogle gode børnebøger, som kunne underholde børn i tre forskellige aldre. Hun var selv vokset op med Ole Lund Kirkegaard og Astrid Lindgren, men synes der manglede en bog, så hvorfor ikke bare skrive den selv. Det var ikke umiddelbart en option, der var planlagt, men da hun først kom i gang skriver hun selv at “Da jeg først kom i gang, viste det sig, at det var rigtig sjovtlæs mere og køb bogen her >>

.

Villads fra Valby – Børnebøger til børn i den tidlige skolealder

Der er efterhånden udkommet mange af de populære børnebøger om Villads fra Valby. Herunder er der en stribe af de mange gode børnebøger til børn i den tidlige skolealder samt indskolingen.

48. Villads fra Valby fra 0 te V47. c40. Villads fra valby laver opgaver

Se mange flere bøger med “Villads fra Valby“, klik her og se udvalget >>

.