Ny i bestyrelsen er en bog, der ruster dig og motiverer dig i dit nuværende eller til dit kommende bestyrelsesarbejde. Bogen “Ny i bestyrelsen” er skrevet af Ole Borch, som er partner i advokatfirmaet Bech-Bruun. Ole Borch har mere end 30 års erfaring, som medlem af en række bestyrelser i både små virksomheder, men også erfaring som bestyrelsesmedlem i store virksomheder. Ole Borch udtaler selv om bogen: “Et af mine mål er at få folk til at erkende, at det er et krævende job at sidde i en bestyrelse, og hvor meget tid, der skal sættes af, hvis man skal gøre bestyrelsesarbejdet ordentligt. Lige netop dette kan komme som en overraskelse for mange«, fortsætter han” (Frydenlund, 2016).

41. Ny i bestyrelsen af Ole Borch

Bogen “Ny i bestyrelsen” er en god erhvervsbog af Ole Borch, som er skrevet som en introduktion til, hvordan følelser og afgørende reskaber i bestyrelsesarbejdet fungerer såsom magt, medansvar, mod, mening og mavefornemmelse.

Ole Borch udtaler selv om bogen: “Jeg håber, at bogen kan bidrage til at ekvipere – og måske i et vist omfang uniformere – nye bestyrelsesmedlemmer til at varetage opgaven bedst muligt og give dem ro i maven” (Frydenlund, 2016).

Ny i bestyrelsen gennemgår og introducerer, hvad  det konkret indebærer at sidde i en bestyrelse? Ole Borch giiver gode råd til, hvordan du klare dig godt som medlem af en bestyrelse. Hvilke regler gælder, der konkret i arbejdet, samt hvad du bør være opmærksom på.

Bogen er den første bog i denne type og bogen giver dig et godt grundlag til at udøve dit arbejde i bestyrelsesarbejden.

Bogen tager dig gennem en række overvejelser, som du bør være fortrolig med og vender en række spørgsmål, som du skal stille dig selv inden du går ind i bestyrelsen.

Bogen og bestselleren er på 162 sider, læs mere og køb bogen her >>

.

Ny i bestyrelsen en bog af Ole Borch

Bøger indenfor erhvervslivet kan både læses som motiverende bøger, der kan motiverer dig i dit arbejde og finde motivation til dit arbejde og dine mål i livet. Bogen “Ny i bestyrelsen” kommer hele vejen rundt omkring bestyrelsesarbejdet og bogen eksemplificerer også indhold som budgetter og regnskaber samt om bestyrelsesarbejdets møder, forløb og dagsorden.

Bogen er skrevet med henblik på at klæde nye folk klar til at indgå i et bestyrelsesarbejde, bogen kan dog bruges af erfarne bestyrelsesmedlemmer, som kan få gode råd med på vejen i det fremtidige arbejde i deres bestyrelse.

Ole Borch har udover egen erfaring i en lang række bestyrelser og hans arbejde i advokatfoormaet Bech-Brunn også mange års erfaring med undervisning på univeristetet, bestyrelssesskolen, som er et samarbejde mellem Bech-Bruun Advokatfirma, Økonomisk ugebrev og Deloitte, læs mere og køb bogen her >>

.

Kilder

Fydenlund 2016. Pressemeddelelse om bogen. Link: https://www.frydenlund.dk/media/68100/Ny%20i%20bestyrelsen_pressemeddelelse.pdf

.

Supertrends af Lars Tvede

Der er nu stadig mange gode råd i bogen – på tods af Coronapandemien.

Klik og læs mere om bogen her >>