Bestselleren Madglad – lær dit barn at elske rigtig mad er skrevet af Jane Faerber og bogen tager hånd om et problem, som de fleste af os nok kan genkende i forhold til at lære vores børn at spise nye fødevarer og nye måltider. Bestselleren “Madglad – lær dit barn at elske rigtig mad” af Jane Faerber  er en kogebog med 80 enkle opskrifter.

80. Madglad - lær dit barn at elske rigtig mad af Jane FaerberBogen “Madglad – lær dit barn at elske rigtig mad” er forfattet af Jane Faerber, som diskuterer, hvorfor det af og til ender med at børnene derhjemme ender med at spise noget andet end det som forældrene havde tiltænkt deres børn, samt hvorfor børn af og til ender med at spise noget andet, end du har stillet frem på bordet til dem.
Jane Faerber præsenterer i denne bog 10 gode hverdagsvaner, som kan være med til at ændre både dine egne og  dine børns spisevaner. Jane udtaler “at det handler nemlig ikke kun om, hvad der spises, men det handler også om hvorfor, og hvordan man spiser“.
Det er ikke særligt sjovt med kræsne børn, med denne bog af Jane Faerber, har du et værktøj som kan være med til at ændre de dårlige spisevaner. Bogen indeholder 80 nemme opskrifter på lækre og sunde retter målrettet både børn og voksne. 

Madglad – lær dit barn at elske rigtig mad af Jane Faerber er udgivet af Politikens forlag og er på 254 sider, klik, køb og læs mere om bogen >>

.

Madglad – lær dit barn at elske rigtig mad af Jane Faerber

“Madglad – lær dit barn at elske rigtig mad” er skrevet af Jane Faerber og herunder kan du se et par af de lækre og enkle opskrifter præsenteret af Politikens forlag, som en introduktion til kogebogen. Herunder præsenteres tre korte videoklip med måltider som 1. Laks med broccolimus, 2. Grøn is med brocolli, spinat og mynte og 3. Æblenachos med chokolade og nødder.

1. Madglad – lær dit barn at elske rigtig mad | Laks med broccolimos

Klik, køb og læs mere om bogen Madglad >>

2. Madglad – lær dit barn at elske rigtig mad | Grøn is med brocolli, spinat og mynte

Klik, køb og læs mere om bogen Madglad >>

3. Madglad – lær dit barn at elske rigtig mad | Æblenachos med chokolade og nødder

Klik, køb og læs mere om bogen Madglad >>

.