Opskrift på æblecider – Sådan brygger du din egen cider er skrevet af lektor og fødevareekspert Michael René, der har produceret æblecider i mere end 10 år og der er masser af god viden og erfaring fra succesfulde æbleciderproduktioner og mindre succesfulde ciderproduktioner. De mange gode erfaringer og råd deles i denne bog.

79. Opskrift på æblecider – Sådan brygger du din egen cider, 1. ed. 2014 af Michael René, Praktiskbolig Forlag Forfatter og fødevareekspert Michael René har skrevet denne gode bog “Opskrift på æblecider – Sådan brygger du din egen cider” efter et utal af præsentationer og artikler om netop produktion af æblecider, samt mere end 10 års erfaring med kunsten at fremstille hjemmelavet æblecider hjemme i privaten uden noget fancy og advanceret udstyr, men blot materialer for lidt under 200 kr. samt udstyr du har på hylderne i dit eget køkken.

Bogen præsenterer, hvilke konkrete æbler, der er gode at anvende til produktion af en god æblecider. Du får også en række råd og erfaringer fra de mange års produktion af æblecider, så din æblecider bliver god og ikke går til undervejs.

Du får også en udførlig guide til, hvilket udstyr og hvilke  materialer, der er gode at anvende til produktion af æblecider. Dertil får du også en grundig guide til fremstilling af æblecider med masser fotos af udstyr og selve produktionen. Med denne bog er det virkelig nemt at fremstille din egen drik med æblecider. Opskrift på æblecider – Sådan brygger du din egen cider af Michael René er på 34 sider,  læs mere og køb E-bogen her og download filen med det samme >>

.

Opskrift på æblecider – Indholdsfortegnelsen til bogen om æblecider

Her får du et print af indholdsfortegnelsen til bogen “Opskrift på æblecider” af fødevareekspert Michael René. Bogen er udgivet af Praktiskbolig Forlag og bogen er på 34 sider.

Indholdsfortegnelse-hoj-oploesning

Michael René, Opskrift på æblecider – Sådan brygger du din egen cider, Praktiskbolig Forlag, 1. ed. 2014, e-Bog (pdf), ISBN: 978-87-997-6330-6, Køb her >>

.

Opskift på æblecider præsenteret på både DR og Tv2

Fødevareekspert Michael René har både præsenteret produktion af æblecider på Tv2 og på DR, samt i flere skriftlige medier og det er jo Tv, så æblecideren er naturligvis fremstillet på forhånd, men vi ser hvordan æblecideren produceres og så smages der på den lækre æblecider.

I de klip, der blev vist på DR og Tv2, der kunne man se forløbet. Disse klip er dog ikke altid synlige, men herunder har vi klippet et par fotos ind fra disse såkaldte “live” udsendelser med fødevareekspert Michael René.

Go-Morgen-Danmark-cider-3Go-Morgen-Danmark-cider-2 Go-Morgen-Danmark-cider-5Aftenshowet

.