The Little Book of Hygge af Meik Wiking er et portræt af “Dansk hygge” til nydanskere, men også en interessant bog at læse for herboende danskere. Bogen “The Little Book of Hygge” har undertitlen “The Danish Way to Live Well”. Klik, køb og læs mere her >>

158. The Little Book of Hygge - The Danish Way to Live Well af Meik WikingThe Little Book of Hygge er forfattet af Meik Wiking.

Vi danskere bliver ofte omtalt som værende de lykkeligste mennesker i verden. Samlet kan denne kompleksitet beskrives med et ord nemlig ordet “Hygge”. Ordet er lidt svære at forklare til udlændinge, der ikke rigtig ved, hvad hygge er.

Men kort fortalt, så er “Hygge” oversat og forklaret som “kunsten at skabe intimitet” samt “hygge for sjælen” og “at tage glæde fra tilstedeværelsen af ​​beroligende ting”. Forfatterens egen favorit til at forklare, hvad “Hygge” nu er kan karakteriseres, som en særlig stemning som “kakao i stearinlysets skær“.

The Little Book of Hygge af Meik Wiking er udgivet af forlaget “Penguin Books Ltd” og bogen er på 288 sider. Klik, køb og læs mere her >>

The Little Book of Hygge af Meik Wiking

The Little Book of Hygge af Meik Wiking beskriver Hygge, så selv folk, der endnu ikke ved præcis, hvad det er kan følge og udvikle “hygge”, derhjemme og sammen med andre.

Du ved, hvad “hygge” er i det øjeblik, du føler det. Hygge er når du sidder afslappet sammen med den du elsker på din sofa, eller hygge er når du deler god mad med dine bedste og nærmeste venner eller familie. Hygge er også flotte og skarpe blå morgener, hvor lyset stråler gennem dine vindue.

Forfatteren Meik Wiking er den administrerende direktør for Happiness Research Institute i København, og han har brugt mange år på at studerende det magiske i det danske liv og den danske måde at leve på. Bogen introducere et væld af eksempler på “hygge” ganske som denne korte intro, på den måde kan du finde den rigtige belysning og planlægge det hyggelige middagsselskab og dertil er der også gode råd til, hvordan man klæder sig.

Meik Wiking har knoklet og arbejdet for at opklare, hvad der gør danskere og folk glade, og hans konklusion er klar, det er “Hygge”, der er den magiske ingrediens, som medfører at danskerne er den lykkeligste nation af mennesker i verden. Klik, køb og læs mere om “The Little Book of Hygge af Meik Wiking” her >>

Video in English about the book “The Little Book of Hygge by Meik Wiking”

Her kan du høre en introduktion til bogen The Little Book of Hygge af Meik Wiking”, samt et foredrag af forfatteren Meik Wiking.

Here you can hear a short intro to the book “The Little Book of Hygge – The Danish Way to Live Well by Meik Wiking” and a talk by the author Meik Wiking.

Klik, køb og læs mere om denne bog her >>

Click and read more about this book >>