Optimer din hverdag ved at bruge Microsoft Outlook af Christoffer Riis Jensen er en uundværlig bog for dig, der ikke har afprøvet alle de tekniske finesser, der gør din indbakke i Outlook, så meget mere enkelt at håndtere hver eneste dag. Klik, køb og læs mere >>

Optimer din hverdag ved at bruge Microsoft Outlook af Christoffer Riis Jensen. Vi hører det ofte fra vores arbejdsgiver, at vi alle skal arbejde mere effektivt og levere perfekte resultater. Men når man møder om morgenen, så er indbakken ofte fyldt til bristepunktet, og vi bruger hurtigt al for meget tid på at besvare, arkivere og skrive mails og opdatere kalenderaftaler og vi klikker løs på alle mulige knapper inde i Outlook. Det kan hurtigt blive en tung start på dagen, som dræner dig for energi og ikke mindst tid. Jeg personligt bruger flere forskellige mailsystemer, men mit job kræver, at vi bruger Outlook, så jeg vil påstå, at jeg som anmelder allerede er en garvet bruger, så jeg var meget spændt, da jeg satte mig ned og læste bogen “Optimer din hverdag ved at bruge Microsoft Outlook af Christoffer Riis Jensen”. Jeg kan godt afsløre, at der er masser af værdifulde fif, der allerede har gjort min hverdag i Outlook meget nemmere.

De fleste brugere, der anvender Outlook dagligt anvender kun en meget lille del af de mange funktioner, som Outlook faktisk tilbyder. Bogen er en en sublim guide, der hjælper dig nemt og enkelt med at udnytte alle de smarte funktioner i Outlook. Du har måske selv siddet på jobbet eller derhjemme med en alt for overfyldt og uoverskuelig indbakke, som nemt resulterer i mails, der forsvinder i mængden og derfor ikke besvares. Dette kan i værste fald have negative konsekvenser. Så hvorfor ikke optimere dit kendskab og lade din indbakke gøre en del af arbejdet for dig.

Optimer din hverdag ved at bruge Microsoft Outlook af Christoffer Riis Jensen er udgivet af forlaget Level-up.dk. Bogen er på 123 sider med illustrationer. Klik, køb og læs mere her om E-bogen >>

Anmeldelse af Optimer din hverdag ved at bruge Microsoft Outlook af Christoffer Riis Jensen

Optimer din hverdag ved at bruge Microsoft Outlook af Christoffer Riis Jensen er skrevet til det arbejdende folk eller til private borgere, som bruger Outlook i dagligdagen.

Efter at have læst bogen er det tydeligt, at den interne mailkultur på en af mine arbejdspladser trænger til en kraftig optimering. Dertil må jeg selv som garvet bruger erkende, at der er mange gode råd, som jeg allerede har taget i brug for at optimere min egen tid i Outlook.

Bøger.org giver bogen “Optimer din hverdag ved at bruge Microsoft Outlook af Christoffer Riis Jensen” 5 gode stjerner ud af 5 stjerner totalt for en overskuelig, inspirerende og letlæselig bog med et væld af gode råd og enormt fine skærmprint, der gør det let at udføre disse optimeringer selv. Det var en stor glæde, at blive klogere på, hvordan man enkelt kan optimere sit eget Outlook-program. Så herfra skal lyde en stor tak for de mange gode råd. Klik, køb og læs mere >>

Indhold i bogen “Optimer din hverdag ved at bruge Microsoft Outlook af Christoffer Riis Jensen”

Her gives et lille overblik over en lang række af de emner, der gennemgås i bogen. Der præsenteres emner som optimering af mails, herunder emnelinjer, mailkultur og genvejstaster til at spare museklik. Du får en guide til en smart organisering af din mappestruktur, der gør dine mapper lette og overskuelige, og du får hjælp til en opsætning, der med ét klik kan sortere og flytte dine mails til prioriterede mapper, samt opsætning af Outlooks assistent, der kan hjælpe dig med at sortere alle dine mails. På den måde løser du altid, de væsentligste opgaver først og du får let overblik over din indbakke uden at skulle klikke bunkevis af mails igennem først.

Der gennemgås optimering af dine søgninger efter mails og dokumenter, og her giver bogen en stribe fine kommandoer, du kan indbygge i dine daglige søgninger for at få mere korrekte resultater vist i henhold til det, du leder efter. Du får en guide til at justere, hvilke popup-beskeder, du ønsker. De forstyrre meget let i ens hverdag, så hvorfor ikke sortere dem, så det kun er de absolut vigtigste beskeder, der vises som “popup” nede i højre hjørne af dit skærmbillede?

Bogen gennemgår også, hvordan du kan optimere anvendelse af alle dine egne opgaver og uddeligere opgaver til kollegaer eller øvrige i netværket enkelt og nemt via Outlook. Dertil præsenteres også, hvorledes du nemt sætter din kalender lidt smartere op. Du kan tilføje helligdage enkelt og justere alle de påmindelser, som Outlook giver dig, når du knokler med andre ting. På den måde passer dine påmindelser bedre ind i din arbejdsdag.

Endelig får du en fin guide til at anvende kontaktbogen, så du altid nemt kan finde en mailadresse på den du skal kommunikere med uden at lave den store søgning indledningsvist. Du får også en guide til nemt at oprette små og store mailinglister nemt til grupper af kollegaer, kunder m.fl., som du ofte kommunikerer med.

Bogen “Optimer din hverdag ved at bruge Microsoft Outlook af Christoffer Riis Jensen” rundes af med råd til anvendelse af Outlook i hverdagen, og her får du et væld af gode brugbare råd. Klik, køb og læs mere >>