PS fra Paris af Marc Levy er en roman af en af Frankrigs mest læste forfattere i verdenen: Marc Levy. Klik og se alle titler tilgængeligt med Marc Levy >>

Om bogen

PS fra Paris af Marc Levy handler om Mia, som er en britisk skuespillerinde. Men selvom alt ser idyllisk ud i hendes mange film og hendes fans misunder hendes lykke, er Mia alt andet end lykkelig. Hun føler sig fortabt, fordi hendes mand, som også er skuespiller, har været hende utro. Derfor beslutter Mia sig for at flytte ind hos sin veninde, Daisy, som har sin egen lille restaurant i Paris. Her kan hun få fred, tænke klart og genfinde sig selv. Hun beslutter sig for klippe og farve sit hår, så hendes udseende ændres helt og hun prøver i stedet at spille en anden rolle end hende selv – hun udgiver sig for at være en brunhåret servitrice og holder sin sande identitet for sig selv. I Paris møder hun en amerikansk forfatter, Paul. Efter et akavet første møde, beslutter de to sig for at være venner, men måske skæbnen har andre planer for de to?

PS fra Paris af Marc Levy er udgivet af forlaget Turbulenz. Romanen er på 285 sider. Klik, køb og læs mere >>

Anmeldelse af PS fra Paris af Marc Levy

”PS fra Paris” har den kvindelige hovedkarakter, som man med det samme holder af og holder med, selvom hun er lidt selvcentreret og flyvsk. Hun har en hjælper, hendes veninde Daisy, den utro ægtemand, som hun flygter fra, og den potentielle prins på den hvide hest, der ligesom Mia selv, er en smule for egoistisk og lidt speciel. Paul er forfatter, men meget menneskesky. Han bryder sig ikke om for mange forandringer, han kan bedst lide at være sammen med dem han altid har været sammen med og så har han kastet sin kærlighed på sin koreanske oversætter. De har et lidt særligt forhold, da de bor på hver sin ende af jordkloden, men Paul er forelsket og prøver at overvinde sin frygtlige flyskræk, således at han kan komme og besøge hende.

Paul og Mia møder hinanden på en blinddate, som Paul ikke har været med til at planlægge og deres første møde bliver mere end almindeligt akavet. Da misforståelserne bliver glattet ud, blomstrer et venskab langsomt. De to bliver hurtigt tætte og bruger masser af tid sammen i Paris’ gader. Dog ved Paul ikke, at Mia er en kendt skuespillerinde. Han tror at hun er en servitrice, som arbejder i restauranten som Daisy ejer. De tilbringer meget tid sammen, og Mia tager endda spontant med Paul til Sydkorea. Pauls bøger er nemlig en stor succes dernede, og han skal deltage i bogmesser, tv-interviews m.m. omkring hans bøger. Turen dertil kommer til at afsløre både hemmeligheder og store nyheder for Paul. Dette får store konsekvenser for både hans arbejdsliv og privatliv. For måske er der en grund til hans popularitet i Sydkorea. Måske finder han ud af nogle undertrykte følelser på rejsen. Klik, køb og læs mere >>

Stjernerne

★★★✩✩

Bøger.org giver bogen 3 ud af 5 stjerner for at være en god, romantisk bog. Den er fyldt med varme, venskab, kærlighed og malende beskrivelser af Paris. Bogen formår ikke helt at komme under huden på mig. Selvom romanen ikke bærer på en fortælling, som vil følge én resten af livet, er den stadig en fin fortælling og passer perfekt som en sommerroman. ”PS fra Paris” er på mange måder en klassisk, romantiske bog. Bogen indeholder alle de elementer, man som læser forventer af en bog, som lover kærlighed og drama. Så er du glad for bøger med romantik og gode venskaber i Paris? Så vil du helt sikkert nyde denne fortælling om Paul og Mia. Klik, køb og læs mere >>

Elsker du romantik?

Så er forfatteren “Santa Montefiore” også klart noget for dig.

Klik og læs vores omtaler og anmeldelser her >>

Uddrag fra bogen

Regnen strømmede ned over tagene og facaderne, bilerne og busserne, fortovene og fodgængerne og havde strømmet ned over London, siden det blev forår. Mia kom ud fra et møde hos sin agent.
Creston var af den gamle skole, af dem som altid siger sandheden, men på en taktfuld måde. Han var elegant, også når det gjaldt sit ordvalg, og derfor respekteret og tit citeret ved middagsselskaber for sine skarpe, men aldrig sårende bemærkninger. Mia var hans protegé, noget som i filmens grusomme og ofte hensynsløse univers var et uvurderligt privilegium.
I dag havde han været til privat forpremiere på Mias nye film, og da hun aldrig måtte ledsage ham ved disse lejligheder, havde hun siddet og ventet på hans kontor.
Efter at Creston havde skilt sig af med sin regnfrakke, satte han sig til rette i sin lænestol for ikke længere at holde hende på pinebænken.
”Noget action, en smule romantik, sceneriet fikst konstrueret rundt om et alt for tyndt plot, men hvem bekymrer sig om det nu til dags? …. Det bliver en kæmpesucces!”
Mia kendte Creston godt nok til at vide, at han ikke ville sige mere.

Om forfatteren Marc Levy

Marc Levy (f. 1961) er en fransk forfatter, som er født i Boulogne-Billancourt, Hauts-de-Seine og tidligere har studeret ved Paris Dauphine University. I ​​1990’erne skrev Levy en bog, som hans søster, der var manuskriptforfatter, opfordrede ham til at indsende til Editions Robert Laffont. De besluttede at udgive ”If Only It Were True”, som dermed blev Levys debut. Steven Spielberg (DreamWorks) købte filmrettigheder til romanen, og den blev produceret med Reese Witherspoon og Mark Ruffalo i hovedrollerne. ”PS fra Paris” er en af hans efterhånden ret store skare af romaner, der tæller mere end 15 bøger. Klik og se alle titler tilgængeligt med Marc Levy >>


Specifikationer

Forfatter: Marc Levy
Titel: PS fra Paris
Sprog: Dansk
Sidetal: 285
Forlag: Turbulenz
Udgivelsesår: 2019
Udgave: 1
Udgivelsestype: Bog
ISBN13: 9788771483659

Klik, køb og læs mere >>