Herunder præsenteres fire bøger af Santa Montefiore: Fyrtårnets hemmelighed af Santa Montefiore (1), Den franske gartner af Santa Montefiore (2), Mød mig under ombutræet af Santa Montefiore (3) og Biavlerens datter af Santa Montefiore (4).

Læs om bøgerne herunder 🙂

Klik her og læs om bog nr. 2 >>

Klik her og læs om bog nr. 3 >>

Klik her og læs om bog nr. 4 >>

 

Fyrtårnets hemmelighed af Santa Montefiore er bog nr. 1

Fyrtårnets hemmeligheder af Santa Montefiore handler om Ellen Trawton, som tager en drastisk beslutning og trækker stikket fra alt hvad hun hele sit liv har kendt til. Planen er egentlig at hun skal giftes med en aristokratisk mand, som hun ikke elsker. Dertil er hun træt af sit job, og især hendes mor, som Ellen føler blander sig i alt i hendes liv. Derfor beslutter hun sig til at flygte til det eneste sted, hvor hun ved, at hendes mor ikke vil følge efter hende – til sin tante i Irland.

Ellens tante, Peg, bor langt ude på landet og Ellen skal for første gang prøve at leve uden Londons luksus og uendelige muligheder. Den irske by hun bosætter sig i, Ballymondoon, viser sig at indebære masser af hjertevarme og ægte irsk charme, hvilket gør et stort indtryk på Ellen. Hun begynder, at forestille sig en fremtid i byen. Især da den mystiske, men charmerende, Conor kommer dumpende ind i billedet. Dog opdager hun også en mørk familiehemmelighed, der er tæt forbundet til det fyrtårn, hvor en ung mor døde fem år tidligere.

Fyrtårnets hemmelighed af Santa Montefiore er på 414 sider. Bogen og bestsellleren er udgivet af forlaget Turbulenz. Klik, køb og læs mere >>

Anmeldelse af Fyrtårnets hemmeligheder af Santa Montefiore – Del 1 af 2

I bogen Fyrtårnets hemmelighed af Santa Montefiore, der følger vi Ellen Trawton og hendes rejse til Irland. Hun er flygtet fra alt hun havde kær i London, fordi hun ikke er tilfreds med det liv hun levede der. Det var ikke det rigtige job, den rigtige by eller den rigtige mand, hun havde planer om at giftes med. I Irland finder hun til gengæld alle disse tre ting. Hun møder Conor, som både er mystisk, en smule skræmmende, men mest af alt utrolig charmerende, og han fejer benene væk under Ellen. Hun falder pladask for ham og pirres ved den fare der lurer omkring ham. En fare som er mere berettiget end hun tror.

For parallelt med Ellens historie, følger vi Caitlin, Conors afdøde kone. Hun svæver et sted mellem to verdener, som en slags spøgelse. Hun vil gøre alt hvad der står i hendes magt for, at Ellen og Conor ikke får hinanden. Hun er sygeligt jaloux og drager f.eks. til London, for at hviske Ellens mor i øret, hvor hendes datter befinder sig. Intet betyder mere for hende, end at Conor skal hellige al sin kærlighed til hende og ingen andre. Men Conor er ikke til at standse. Hans følelser for Ellen bliver kun stærkere. Men Ellen bærer på flere hemmeligheder, som hun ikke tør dele med Conor – bl.a. at hun egentlig er lovet væk til en anden.

Det er dog ingen sammenligning med de hemmeligheder Ellen opdager i Irland. For Ellens mor forlod brat slægtens hjemby, uden at fortælle hvorfor. Men den hemmelighed får Ellen afsløret og den er endda hende selv nærmere end hun troede. Klik, køb og læs mere >>

Anmeldelse af Fyrtårnets hemmeligheder af Santa Montefiore – Del 2 af 2

★ ★ ★★ ✩

Fyrtårnets hemmelighed af Santa Montefiore er en roman spækket med familiehemmeligheder, hjertevarme og lidenskabelig kærlighed. Santa Montefiore har en fantastisk evne til at fortælle om den lidenskabelige og længselsfulde kærlighed. Både den kærlighed man slet ikke kan vente med at indfri, men også den kærlighed der fører til sygelig jalousi. Kærlighedsromaner er uden tvivl noget hun mestrer, og læseren bliver tryllebundet af Ellen og Conors kærlighed.

Romanen indeholder familiehemmeligheder og mystik, og selvom de ikke er revolutionerede litterære hemmeligheder, så er de stadig gode. Jeg glæder mig til at læse den efterfølgende bog, for forhåbentlig at blive introduceret til endnu flere aspekter af de familiehemmeligheder, som familien Byrne besidder. Santa Montefiore er utrolig dygtig til personkarakteristikker og forstår at skabe identiteter så malende, at man nærmest føler man sidder i samme rum med karaktererne.

Bøger.org giver romanen får 4 ud af 5 stjerner ★★★★, for at være en hjertevarm historie gode personkarakteristikker og en god fortælling. Selvom historien ikke er nogen litterær perle eller kan være med i kapløbet om at blive en klassiker, så har den en unik charme, som ikke må negligeres. En roman der absolut kan anbefales til alle der elsker romantik og familiehemmeligheder. Klik, køb og læs mere >>

Uddrag: Introduktion

Herunder præsenteres uddrag fra bogen af Fyrtårnets hemmelighed af Santa Montefiore:

Ellen Trawton ankom til lufthavnen i Shannon med blot en enkelt kuffert. Hun var klædt i en jakke i imiteret skind, stramme jeans og et par fine læderstøvler, som snart skulle vise sig at passe rigtig dårligt til de rå, landlige omgivelser i Connemara. Hun havde aldrig før været i Irland og havde intet minde om sin moster, Peg, som hun havde aftalt at bo hos under påskud af at søge fred og ro til at skrive en roman.

Ellen var fra London. Hendes fordom om landet var, at der var pløret og gabende kedsommeligt, men hendes mosters hus var det eneste sted, hun vidste, at hendes mor ikke ville komme og lede efter hende – og det eneste sted, hun kunne bo uden at skulle bruge en hel masse penge.

Hun havde forladt sit job som marketingmedarbejder hos en lille juveler i Chelsea, så hun havde ikke råd til luksus. Hun håbede, tante Peg var rig og boede i et stort hus, ikke for langt ude på landet – helst tæt på en driftig by med butikker og caféer. Hun forestillede sig, at hun ville dø, hvis hun boede helt ude på bøhlandet, hvor der ikke var andre end fårene[…]” “at tale med. Klik, køb og læs mere >>

Uddrag: Velkommen hjem

Hun gik gennem tolden og så sig om efter sin moster i mængden af ivrige ansigter, der ventede på at byde velkommen hjem, eller bare velkommen. Hendes mor var høj og stadig smuk i en alder af 58 med langt, mahognifarvet hår og høje kindben, og Ellen gik ud fra, at tante Peg måtte ligne hendes mor. Hun fik straks øje på en elegant dame i en lang kameluldsfrakke med en blank designerhåndtaske i sin velmanicurerede hånd, og der faldt en sten fra hendes hjerte. En kvinde, der bor helt ude, hvor kragerne vender, vil aldrig være så smart klædt og i høje hæle, fortalte hun sig selv, mens hun trak sin kuffert hen imod damen. »Tante Peg!«

udbrød hun og smilede bredt.

Kvinden vendte sig og så tomt på hende: »Undskyld mig?«

»Tante Peg?« Men i det samme, hun sagde det, var Ellen klar over, at hun havde taget fejl.

»Det må du undskylde,« mumlede hun. »Jeg troede, du var en anden.«

Et øjeblik følte hun sig fortabt i den fremmede lufthavn. Hun havde lige slået knuder på sig selv for at “slippe hjemmefra, men nu blev hun usikker og længtes hjem til Eaton Court.

»Ellen!« lød en stemme bagfra. Hun vendte sig og mødte et livligt ansigt med en varm udstråling. »Hold da op, hvor er du flot! Du er jo ren glamour!« Ellen var overrasket over, at hendes moster talte med så stærk irsk accent, for hendes mor talte snarere lidt ligesom Dronningen. »Jeg vidste, det var dig, i samme øjeblik jeg så dig komme ind ad døren. Du ligner virkelig din mor!”. Klik, køb og læs mere >>

Om forfatteren Santa Montefiore

Santa Montefiore er en af Englands mest læste forfattere, når det omhandler de romantiske romaner. Santa Montefiore har solgt over seks millioner bøger, og er oversat til 25 sprog. Santa Montefiore voksede op på en gård i Hampshire, og levede som ung flere år i Argentina, hvor hendes mor har rødder. Santa Montefiores oplevelser og forelskelse i netop Argentina blev grundstoffet for hendes debutroman “Mød mig under ombutræet” fra 2001. En kærlighedsroman om forbudt og evig kærlighed. Romantik og mørke hemmeligheder fra fortiden går også igen i flere af hendes mest elskede romaner “Den franske gartner” og i denne anmeldelses roman, “Fyrtårnets hemmeligheder”. Klik, køb og læs mere om “Fyrtårnets hemmmeligheder” >>

Specifikationer af Fyrtårnets hemmeligheder, bog nr. 1

Forfatter: Santa Montefiore
Titel: Fyrtårnets hemmeligheder
Sprog: Dansk
Sideantal: 414
Forlag: Turbulenz
Udgivelsesår: 2018
Udgave: 1
Oplag: 1
Udgivelsestype: Bog
Indbinding: Hardback
ISBN: 9788771482850
Klik, køb og læs mere >>

Den franske gartner af Santa Montefiore er bog nr. 2

Den franske gartner af Santa Montefiore handler om ægteparret: Miranda og David, som flytter fra storbyen og på landet. De flytter ind i en stor villa med en smuk have. Den idylliske drøm bliver dog spoleret, da en række fortielser i familien dukker op til overfladen. Ægteparret glider fra hinanden, og de bliver begge ensomme.

En dag, så dukker en mystisk franskmand op ved deres hoveddør. Denne franskmand hjælper ægteparret med at hele deres sår og finde hinanden. Men hvem er denne mand? Den franske gartners hemmelighed bliver afsløret, og her opdager parret, at haven er magisk ligesom kærligheden. De får genoprettet troen på dem selv og livet.

Den franske gartner af Santa Montefiore er på 441 sider. Bogen og bestselleren er udgivet af forlaget Turbulenz. Klik, køb og læs mere >>

Om bogen

Ægteparret David og Miranda flytter med deres børn fra storbyen London og ud på landet i en storslået villa. Villaen var engang kendt for sine guddommelige haver, som rummede de smukkeste blomster, træer og planter i hele byen. Det er svært for parret at falde rigtigt til, men en dag sker der noget som vil ændre deres liv for altid. En dag dukker nemlig en fremmed og mystisk mand op ved deres dør. Han fortæller, at han er franskmand, gartner og at han gerne vil bringe magien tilbage til haven. Haven blomstrer endnu engang op, men hvem er han? Og hvem tilhører den scrapbog, som Miranda finder på grunden, og som er fyldt med kærlighedsbreve og minder?

Miranda begynder endelig at føle sig tilpas på landet, og børnene, der tidligere er blevet forsømt af deres forældre, får et tæt forhold til deres mor igen og et lige så tæt til den franske gartner. Men David falder ikke rigtig til. Han arbejder i London og er kun hjemme i weekenden. Det skaber små, spirende revner i familielivet og den idylliske drøm bliver endeligt spoleret, da hemmeligheder i familien dukker op til overfladen. Parret glider langsomt fra hinanden og bliver begge ensomme. Hemmeligheder bliver afsløret på kryds og tværs, og familielivet vil aldrig være som før.

Den franske gartner er en roman om kærlighed, familiehemmeligheder, lidenskab og om at have en særlig tilknytning til naturen. En form for magisk forbindelse. Klik, køb og læs mere >>

Anmeldelse Den franske gartner af Santa Montefiore

★★★✩✩

Den franske gartner af Santa Montefiore er en ægte kærlighedsroman. Den indeholder alt det man gerne vil have, når man sætter sig for at finde en roman med kærlighed som hovedfokus. Kærlighed, affærer, lidenskab, hemmeligheder, drømme og mystiske mennesker med spændende fortider.

I romanen følger man to historier sideløbende med hinanden, en der foregår i nutiden og en der foregik næsten 30 år tidligere. I nutiden følger vi Miranda, hendes mand David, deres børn og Jean-Paul, som er den franske gartner. I fortællingen fra fortiden følger vi Ava, hendes mand Phillip, deres børn og deres unge gartner elev, Jean-Paul. Ava og Jean-Paul forelsker sig, men Ava vil ikke opgive sine børn og familielivet, og de må skilles. Men kærligheden ophører ikke, og derfor vender Jean-Paul tilbage mange år senere, for at finde Ava. Men i stedet møder han Miranda og hendes familie. Han beslutter sig for at blive og hjælper den lille familie med igen at finde magien – både i haven og i livet.

Bogen er fyldt med kærlighed, drama og familiehemmeligheder. Det gør bogen spændende og fængende. Den er ikke en kandidat til at blive en stor kærlighedsklassiker, men er absolut anbefalelsesværdig, hvis man er til kærlighedsromaner og forbudte romancer. Romanen lægger i mine øjne lidt for stor fokus på bikaraktererne i starten af fortællingen og jeg føler ikke, at deres karakterer får nok relevans for historien, til at have fået så stor opmærksomhed i starten. Her ville jeg hellere have hørt mere om hovedkaraktererne. Især børnene, som i starten er hovedkarakterer, men som bliver bikarakterer til sidst. Romanen er skrevet i et let sprog, som er nemt at læse og forstå. Montefiore bevarer sin sikre skrivestil i sine romaner og det gør dem letfordøjelige, hvilket passer til genren.

Bøger.org giver romanen 3 store stjerner ud af 5, for at være en god kærlighedsroman, som både rummer spænding, passion og masser af drama. Kan anbefales til dem, der elsker kærlighedshistorier og slægtsromaner. Klik, køb og læs mere >>

Uddrag fra bogen

Hytten tilhørte et gods, der efterhånden havde været til salg i over ti måneder. Så vidt hun vidste, var det stadig ikke solgt.

»Hallo,« sagde hun højt. »Er her nogen?« Intet svar. Hun rynkede panden nervøst og lukkede hoveddøren bag sig. Papkassen satte hun på gulvet i entreen. Luften var varm og indelukket og tyk af gamle minder og tårer. Det sved i hendes øjne. Hendes egne tårer pressede sig også på.

Hun gik ud i køkkenet, hvor bordet var dækket med to porcelænskopper og en tepotte. Stolene var trukket ud. Reminiscensen af te for to.

Hun støttede sig til en af stoleryggene med hånden. I alle de år, hun havde boet på godset, havde hun aldrig været inde i hytten. Den havde altid været låst, og hun havde aldrig været tilstrækkelig nysgerrig. Det støvlag, der dækkede køkkenbordet, antydede, at her heller ikke havde været andre.

Hun opfangede en lyd fra etagen ovenpå. Det lød som et fodtrin. »Hallo,« råbte hun igen. Hun blev grebet af frygt. »Er her nogen?« Stadig intet svar.

Hun gik tilbage til entreen og samlede kassen op. Uden at kunne forklare det følte hun sig stadig draget af etagen ovenpå. Hun vendte sig og gik ind i lyset, der faldt ned på reposen med et næsten overjordisk skær. Hendes frygt gik i opløsning og banede vej for et fjernt kald fra dybt i hendes hjerte. Klik, køb og læs mere >>

Om forfatteren

Santa Montefiore er en af Englands mest læste forfattere, når det omhandler de romantiske romaner. Santa Montefiore har solgt over seks millioner bøger, og er oversat til 25 sprog. Santa Montefiore voksede op på en gård i Hampshire, og levede som ung flere år i Argentina, hvor hendes mor har rødder. Santa Montefiores oplevelser og forelskelse i Argentina blev grundstoffet for hendes debutroman “Mød mig under ombutræet” fra 2001. En kærlighedsroman om forbudt og evig kærlighed. Romantik og mørke hemmeligheder fra fortiden går også igen i to af hendes mest elskede romaner “Den franske gartner” og “Fyrtårnets hemmeligheder”. Klik, køb og læs mere >>

Specifikationer

Forfatter: Santa Montefiore
Titel: Den franske gartner
Sprog: Dansk
Sideantal: 441
Forlag: Turbulenz
Udgivelsesår: 2019
Udgave: 1
Udgivelsestype: Bog  
ISBN13: 9788771483321

Klik, køb og læs mere >>

Mød mig under ombutræet af Santa Montefiore er bog nr. 3

Mød mig under ombutræet af Santa Montefiore, handler om Sofia, der er en forkælet, stolt og sprudlende argentisk 17-årig pige. Hun er elsket af alle og er altid midtpunktet, hvor end hun opholder sig. Alle er glade for hende – drengene er vilde med hende, pigerne vil være som hende og hendes familie forguder hende. Den eneste, der ikke lader sig charmere er Sofias egen mor, som hun har et anstrengt forhold til. Sofia er født og opvokset i Argentina, og hun elsker sit land. Det argentiske blod dunker i hendes årer, og hun nyder det liv hun har på ranchen sammen med sine fætre og kusiner. Dage, fyldt med solskin, badning i poolen, rideture og klatring i ombutræet.

Sofia bliver en sommer som teenager hovedkulds forelsket og indleder en romance, selvom hun ved, at denne kærlighedsaffære aldrig vil blive accepteret af hendes forældre, især ikke Sofias mor. Da hendes hemmelighed slipper ud, bliver Sofias mor, Anna, dybt chokeret. Anna er oprindeligt fra Irland og har aldrig passet ind i Argentina, og derfor har hun også altid haft den anstrengt med sin datter, der får det hele til at se så nemt ud. Men da Anna opdager hendes kærlighedsaffære, sender hun Sofia til Europa, så hun er langt væk fra sin familie og ham, som Anna, og resten af familien, tror bare er en sommerflirt. Men hvad de ikke ved, er at denne kærlighedsaffære har ændret Sofias liv og vil påvirke hende resten af hendes dage. ”Mød mig under ombutræet” er en sand kærlighedsroman om forbudt og evig kærlighed.

Mød mig under ombutræet af Santa Montefiore er på 556 sider. Bogen og bestselleren er udgivet af forlaget Turbulenz. Klik, køb og læs mere >>

Anmeldelse

Hvis man er glad for romantiske fortællinger, fyldt med drama og familieintriger, så bør man straks tilkøbe sig nogle af Santa Montefiores romaner. Montefiore er nemlig ekspert i at skrive medrivende, følelsesladede og rørende historier om kærlighed, og ”Mød mig under ombutræet” er absolut ikke en undtagelse.

”Mød mig under ombutræet” er en sand kærlighedsroman, fyldt med hemmeligheder, familiedramaer og forbudte forelskelser. Hovedkarakteren Sofia forelsker sig inderligt i sin fætter, Santi. Hun ønsker brændende, at han også vil forelske sig i hende. De har altid kendt hinanden og Sofia ser op til ham – men en sommer bliver hendes beundring for ham, erstattet med dyb kærlighed. Santi, som altid blot har set sin kusine som en slags ekstra lillesøster, vender efter et år i udlandet hjem, og finder sin kusine forandret.

Hun er i mellem tiden blevet en kvinde, og han bliver jaloux, da Sofia har fået en kæreste. Da de to finder ud af deres følelser for hinanden, er der ingen vej tilbage, og deres kærlighed vokser sig kun større i løbet af den sommer. Den sommer som for altid vil forandre deres relation. Hele sommeren er de uadskillelige, men de ved at deres forhold ikke vil blive accepteret af deres familier, så de må holde det hemmeligt og skjule deres møder. Da Sofias forældre opdager hendes affære med sin fætter, beslutter de sig for at sende Sofia til Schweiz. De er overbeviste om, at hendes affære med Santi, ikke er andet en teenageforgabelse, og at hun vil komme over det, ved at komme på kostskole. Hvad Sofias forældre ikke ved, er hvordan denne beslutning vil forandre deres liv, deres familie og deres relation til deres datter. Hvad der ikke er forandret, er Sofias følelser for Santi. Klik, køb og læs mere >>

Stjernerne til Mød mig under ombutræet af Santa Montefiore

★★★★✩

Bøger.org giverbestselleren: “Mød mig under ombutræet af Santa Montefiore4 ud af 5 stjerner, for at være en sand kærlighedsroman, der både er medrivende og spændende. Den er fyldt med drama og forelskelse, og den sætter særligt fokus på kærlighed – den, som kan opstå som noget særligt og unik mellem to mennesker, og den, som også kan være fyldt med ægte følelser, fordi man holder meget af et andet menneske. Romanen skildrer alle de typer af kærlighed et liv kan indebære, og også hvordan den kan udfoldes forskelligt, alt efter hvem man er og hvilken relation det drejer sig om. Romanen formår at fastholde læseren og søger man en ægte kærlighedsroman, kan denne være et glimrende bud. Klik, køb og læs mere >>

Uddrag fra bogen

Når jeg lukker øjnene, kan jeg se de flade, frodige vidder på den argentinske pampas. Der findes intet andet sted på Jorden som det. Den umådelige horisont strækker sig milevidt – vi plejede at sidde i toppen af ombutræet og se solen synke ned bag den og bade sletten i honning.

Som barn var jeg ikke klar over det politiske kaos, der omgav mig. Det var tiden med general Peròns landflygtighed; urolige år fra 1955 til 1973, da militæret havde magten i landet som uvidende skolebørn, der spillede flaskeleg med politisk magt. Det var dystre dage med guerillakrig og terrorisme. Men Santa Catalina, vores ranch, var en lille oase af fred, langt fra optøjerne og undertrykkelse, der fandt sted i hovedstaden. Oppe fra toppen af vores magiske træ kiggende vi kærlighed ned på en verden af gammeldags værdier og traditionelt familieliv ledsaget af rideture, polo, og lange, dvaske måltider ved grillen i den blændende sommersol. 

Om forfatterinden

Santa Montefiore (f. 1970) er en af Englands mest læste forfattere, når det gælder romantiske romaner. Montefiore har solgt mere seks millioner bøger, og er blevet oversat til 25 sprog. Montefiore voksede op på en gård i Hampshire, og levede som ung flere år i Argentina. Hendes stærke bånd til netop Argentina blev også fundamentet for hendes debutroman “Mød mig under ombutræet”. Af andre elskede romaner af Montefiore, kan der også nævnes Den franske gartnerogFyrtårnets hemmeligheder“.

Specifikationer

Forfatter: Santa Montefiore
Titel: Mød mig under ombutræet
Sprog: Dansk
Sidetal: 556
Forlag: Turbulenz
Udgivelsesår: 2019
Udgave: 1
Udgivelsestype: Bog
ISBN: 9788771483536

Klik, køb og læs mere >>

Biavlerens datter af Santa Montefiore er bog nr. 4

Biavlerens datter af Santa Montefiore er fjerde bog i serien af kærlighedsromaner af Santa Montefiore. Grace Hamblin vokser op i året 1932 som biavlerens datter. Hun bor på et gods i England i en meget klasseopdelt tid. Grace gifter sig som ventet med Freddie, som har været hendes barndomsven. Hendes hjerte længes dog efter en uopnåelig mand, som hun elsker. Tiden går og i 1973, der slår Graces datter sig løs i USA med en masse andre amerikanske unge mennesker.

Datteren forelsker sig i den romantiske englænder ved navn Jasper. Skæbnen vil dog, at Jaspers hjem rammes af en tragedie hjemme i England. Jasper lover, at komme tilbage til Trixie i USA. Grace prøver, at trøste sin forladte datter, og her indser de begge, at de lever med tunge minder om tabt kærlighed, men der er et “men”. De er nemlig uvidende om de hemmeligheder, der forbinder dem. Dertil er der kun en vej til kærlighed og lykke. De må konfrontere fortidens løgne og opklare og afdække alle hemmelighederne.

Biavlerens datter af Santa Montefiore er udgivet af forlaget Turbulenz. Bogen og bestselleren er på 610 sider. Klik, køb og læs mere >>

Anmeldelse af Biavlerens datter af Santa Montefiore

Endnu engang leverer Santa Montefiore en ægte kærlighedsroman. Den er fyldt med alt det man søger, når man gerne vil læse en roman, der er spækket med kærlighed, fortvivlelse, smerte, jalousi og passion. Montefiore har en fantastisk evne til at tage helt almindelige, hverdagsagtige fortællinger og overhælde dem med kærlighed, så det næsten bliver lidt for meget, men hun formår lige præcis at holde sig inden for rammen. Hendes fortællinger er meget romantiske, men indeholder ofte også elementer af noget sørgeligt, smerteligt eller opgivende. Alt dette finder man bestemt også i Biavlerens datter.

Stjernerne

★★★✩✩

I fortællingen om Grace, mærker man stærkt hovedpersonen. Man mærker hendes kærlighed, hendes fortvivlelse og hendes smerte. Hun elsker to mænd på samme tid, men med hver sin form for kærlighed. Freddie, som er hendes barndomsven og som en nærer en dyb, sund kærlighed for, og Rufus, som hun har været forgabt i siden hun var teenager og som er både forblændede, uopnåelig og nærmeste eventyrlig. Grace gifter sig med Freddie og er lykkelig.

Hun genoptager kontakten til Rufus, og finder ud af, at han gengælder hendes følelser, står Grace overfor et af sine livs sværeste valg. Man forstår Grace, men som læser bliver man også en smule irriteret på hende. Især fordi de mest af alt virker til, at hun ikke kan skelne forgabelse fra kærlighed, og man krummer tæer over de fejl hun begår.

I modsætning til Grace, synes jeg ikke jeg kunne mærke bogens anden hovedperson, Trixie, i samme grad. Man mærker hendes smerte, men hendes historie og slutning, er næsten lidt for god til at være sand og det føles lidt som om, at forfatterindens kærlighed ligger hos Grace, og det kan man som læser mærke. Hun føles desværre mere som en biperson, men selve fortællingen er i sig selv fin nok, men ikke nær så smertelig som Grace’s. Uanset hvad så leverer bogen to romantiske fortællinger, hvilket titlen i sig selv også lover, da biavlerens datter både kan være Grace og Trixie.

Bøger.org giver romanen får 3 store stjerner ud af 5 mulige, for at være en god kærlighedsroman, som både rummer kærlighed, passion og familiehemmeligheder. Kan anbefales til dem som elsker kærlighedshistorier og slægtsromaner. Klik, køb og læs mere >>

Uddrag fra bogen

Tekanasset Island, Massachusetts, 1973

Af alle de vejrbidte bygninger med grå spåntage på Tekanasset Island er Crab Cove golfklub den kønneste. Den blev opført i slutningen af attenhundetallet af et par venner fra Boston, som var enige om, at en ø uden en golfbane er en ø, som mangler det eneste, der virkelig betyder noget. Den behersker den vestvendte kyst og ligger med en uforstyrret udsigt over havet. Til højre står et rødt og hvidt fyrtårn som en anden sukkerstand på en græsklædt bakkekam. Nu til dags bliver det mere brugt af fuglekiggere end nødstedte søfolk. Til venstre strækker der sig gule strande og klitter klædt i marehalm som bølger med tykke klynger af hybenroser på sandkammene.

Om forfatterinden

Santa Montefiore er en af Englands mest læste forfattere, når det omhandler de romantiske romaner. Santa Montefiore har solgt over seks millioner bøger, og er oversat til 25 sprog. Santa Montefiore voksede op på en gård i Hampshire, og levede som ung flere år i Argentina, hvor hendes mor har rødder. Santa Montefiores oplevelser og forelskelse i Argentina blev grundstoffet for hendes debutroman “Mød mig under ombutræet” fra 2001. Siden har hun udgivet et hav af bøger og Biavlerens datter er en af hendes seneste romaner.

Specifikationer

Forfatter: Santa Montefiore
Titel: Biavlerens datter
Sprog: Dansk
Sideantal: 380
Forlag: Turbulenz
Udgivelsesår: 2020
Udgave: 1
Udgivelsestype: Bog  
ISBN13: 9788771484083

Klik, køb og læs mere >>

FAQ – Hvem er Santa Montefiore?

👉 Hvem er Santa Montefiore?

Santa Montefiore er én af Englands mest læste forfattere, når vi snakker om romantiske romaner. Santa Montefiore har solgt over seks millioner bøger, og er oversat til 25 sprog. Santa Montefiore voksede op på en gård i Hampshire, og levede som ung flere år i Argentina, hvor hendes mor har rødder. Santa Montefiores oplevelser og forelskelse i netop Argentina er grundstoffet i flere af hendes romaner, såsom: “Mød mig under ombutræet”, “Den franske gartner”, “Fyrtårnets hemmeligheder” og “Biavlerens datter”.

Længsel af Tracey Garvis

Er du vild med kærlighedsromaner?

Så klik her for at læse vores præsentation
af kærlighedsromanen “Længsel”
>>