Harry Potter and the Cursed Child af J. K. Rowling er den seneste og uventede Harry Potter bog, som på Dansk har navnet “Harry Potter og det forbandede barn”.

94. Harry Potter and the Cursed Child - Parts I og II af J. K. RowlingHarry Potter and the Cursed Child af J. K. Rowling er noget af en overraskelse, for J. K. Rowling, lovede ellers at “Harry Potter og Dødsregalierne” var det syvende og sidste bind i Harry Potter serien. Se bogen med Harry Potter her på engelsk: Køb bogen på engelsk her >> og på Dansk her >>

Harry Potter and the Cursed Child udkommer d. 31. juli 2016 på engelsk fra forlaget “Little Brown Book Group”, og denne bog er et manuskript over teaterstykkets handling, som forløber 19 år efter den forrige fortælling om “Dødsregalierne“.

I denne bog har Harry Potters søn hovedrollen og selve bogen er baseret på et teaterstykke, som også har premiere samme dag som udgivelsesdagen nemlig d. 31. juli 2016 i London. Denne bog er rent faktisk første special udgave af stykket, og det indeholder både del 1 og 2 af teaterstykket. Forlaget skriver, at dette manus til teaterstykket som det så ud tidligt i forløbet. Der følger naturligvis flere informationer om indholdet i dette manus og det kommende teaterstykke.

Følg med her, så holder vi jer opdateret. Bogen “Harry Potter and the Cursed Child af J. K. Rowling” er udgivet af forlaget “Little Brown” og bogen kan købes her på engelsk >> og her på Dansk >>

.

Harry Potter and the Cursed Child af J. K. Rowling

J. K. Rowling er til premiere på teaterstykket “Harry Potter and the cursed Child”. Se hende præsentere hendes umiddelbare tanker herunder.

Se traileren som reklame for det kommende teaterstykke og den nye bog om “Harry Potter og det forbandede barn”. Traileren er dog indspillet filmisk, så forvent ikke et teaterstykke her. Det har premiere d. 31. juli 2016 i London.

https://youtu.be/2x6eYEKTQLY

Her endnu en trailer til den kommende film:

Fakta om J. K. Rowling

J. K. Rowling er verdenskendt som forfatterinde bag den store legendariske bestseller bogserie “Harry Potter”, hvor både bøger og film er blevet en kæmpe succes. Er du nysgerrig på, hvilke udgaver og udgivelser som J. K. Rowling har publliceret, så kig foorbi og læs om resten af J. K. Rowling mange bøger, herunder også om “Harry Potter bøgerne” her >>

Her kan du se en video som præsentere arbejdet og den kæmpe industri, som J. K. Rowlings har initieret med hendes fantastiske bøger, anno 2015.

Herunder kan du se en præsentation af forfatterinden og det rapporteres, at bøgerne er solgt i 450 millioner eksemplarer tilbage i 2015.