Perfekt hud – bliv din egen hudplejeekspert er en ny bog af Ole Henriksen og Jacob H. Jensen. Ole Henriksen har mere end 40 års erfaring med eksperimenter og fremstilling af hudplejeprodukter. Ole Henriksen giver i denne bog sine bedste råd til at opnå en perfekt hud.

82. Perfekt hud - bliv din egen hudplejeekspert af Ole Henriksen og Jacob H. JensenPerfekt hud – bliv din egen hudplejeekspert er skrevet af Ole Henriksen og Jacob H. Jensen. Ole Henriksen producerer et hav af cremer og hudplejeprodukter, der sælges rundt om i hele verdenen. Produkterne er kendetegnet ved at have en god flavour af ekstrakter fra bær, frugt og grønt, som eks. solbær, afrikansk rød the, Kamillete-ekstrakter og meget mere.

Bogen “Perfekt hud” giver dig opskrifter til produkter, du selv kan fremstille derhjemme, og dertil er der også gode råd om sund mad og god livsstil. Du bliver taget i hånden og guidet, så du bliver din helt egen hudplejeekspert. Ole Henriksen har mange års erfaring med alle former og typer af hud, og han har om nogen set et væld af udfordringer med huden såsom tør hud, uren hud, sart hud, akne, rosacea samt ældring af hud. Se de mange god råd til perfekt hud i bogen.

I denne bog får du Ole Henriksen insidertips til, hvordan du opnår en fuldendt forvandling, så både du og din hud får en dejlig glød og stråler af sundhed. Perfekt hud er udgivet af forlaget PeoplePress og bogen ligger og/eller har ligget i toppen af boghandleren Gucca.dk’s bestsellerliste og bogen samt bestselleren er på 206 sider, klik, læs mere og køb bogen her >>

.

Perfekt hud – bliv din egen hudplejeekspert af Ole Henriksen og Jacob H. Jensen

Der er ingen tvivl om at Ole Henriksen har enorm indsigt i at give livet lidt ekstra krydderi, og samtidig have det godt og se godt ud. Herunder er der et lille input til, hvordan man også kan varme sin tale lidt op, når der nu er publikum. Et klassisk frisk pust af Ole Henriksen 🙂

Hudplejeprodukter og cremer fra Ole Henriksen

Se et udvalg af hudplejeprodukter fra Ole Henriksen, som kan sikre og medvirke til perfekt hud, klik her >>

Ole_Henriksen_produkter

Klik her og se de mange produkter fra Ole Henriksen >>

.