De dybeste rødder af Thomas Larsen er en spændende, interessant og underholdende biografi, hvor Dronning Margrethe fortæller om Danmark og danskerne. Bogen er forfattet af Thomas Larsen, som nok er mere kendt som politisk kommentator og redaktør på Berlingske Tidende.

130-de-dybeste-roedder-dronningen-fortaeller-om-danmark-og-danskerne-af-thomas-larsenI bogen og bestselleren De dybeste rødder af Thomas Larsen, der fortæller Dronning Margrethe om hendes livs rejser gennem det danske land, helt tilbage fra dengang, hun var en lille prinsesse. Om nogen, så kender Hendes Majestæt Dronning Margrethe, hver et hjørne af Danmark. Så bogen er en dyb historie om alle os danskere. Dronningen fortæller bl.a. om, hvordan hun som ung tronarving og regent har set og oplevet de mange store ændringer og skift gennem hendes og vores liv specielt i nyere tid. Bogen er absolut en spændende beretning om vores liv som danskere i en foranderlig verden.

Bogen illustrerer alt lige fra danskerne som de første jægerfolk, vikingerne, tiden som stormagt, samt nederlag, der næsten udslettede os danskere. Dronningen fortæller også om danskernes store vilje til at rejse Danmark op igen efter de store nederlag. Dertil gennemgår dronningen, hvordan Danmark og danskerne har bevæget sig fra knaphed til total overflod. Der berettes om livet fra land og by, samt de store skift fra de klassiske traditionelle kønsroller til den store kvindefrigørelse. I nyere tid berettes om nysgerrighed overfor indvandrere til en mere skarp skepsis.

De mange fortællinger er gennemsyret af at Dronning Margrethes tro på, at vi godt kan klare de mange udfordringer, hvis vi gerne vil. Bogen byder på en tankevækkende rejse gennem hele, det danske rige, set fra Hendes Majestæts synspunkt, og hun agerer som en både kyndig, kærlig og kritisk vejviser.

Bestselleren “De dybeste rødder af Thomas Larsen” er udgivet af forlaget Gyldendal og bogen er på 404 sider. Klik, køb og læs mere om denne bog her >>

De dybeste rødder af Thomas Larsen

Bogen er forfattet af Thomas Larsen, der ligeledes har forfattet biografier om Mærsk Mc-Kinney Møller – et personligt portræt af Danmarks største erhvervsmand, og så er han medforfatter til en biografi om Haldor Topsøe.