Papmaché reglen er forfattet af Tv-værtinden Hella Joof og bogen er en sjov, underholdende og til tider hudløs ærlig bog. Bestselleren er blevet til efter de mange foredrag og de mange temaer, som er blevet diskuteret til og under de mange foredrag som Hella Joof har afholdt. Det er samlet blevet til 25 gode leveregler. Nogle ville mene at det blot er lommefilosofi, men det er uden tvivl en humoristisk, livsklog, tankevækkende og fantastisk bog. Målgruppen er til alle borgere fra man er kønsmoden til man er 80 år, som Hella Joof fortæller i nedenstående interview. Bogen handler om, hvordan man får livet til at glide lidt nemmere, misundelse, skilsmisse, det at være mor og datter og meget andet.

128-papmache-reglen-og-andre-glimrende-leveregler-fra-livets-lovsamling-af-hella-joof

Bestselleren Papmaché reglen af Hella Joof er ikke svær at blive vild med. Hella Joof er en humoristisk og karismatisk skuespiller, og det skinder godt igennem i bogen. Hella Joof er ude med bogen ”Papmache reglen”, der præsenterer 25 gode leveregler, som kan gøre dit liv bedre. Bogens titel er én af de 25 leveregler som præsenteres. Selv om Hella Joof både har lavet satire-Tv og børne-Tv, så er det ikke kun pjank og pjat det hele. Bogen er skrevet i alvor, og er ment som en god hjælp til dig, der læser bogen, og kan anvendes i situationer, hvor du møder en lang række udfordringer gennem livet.

Da det nu er Hella Joof, der har skrevet denne bog, så har bogen naturligvis lidt kant og humor. Emnerne omfatter bl.a. anekdoter fra livet, kærlighed og absolut velkendte problemer fra hverdagen. Læserne vil ligeledes kunne nikke genkendende til de forskellige problemer, der skitseres i bogen.

”Papmaché reglen” af Hella Joof er til dig, der gerne vil læse en underholdende bog krydret med alvor, erfaringer og oplevelser. Bogen gør os lidt klogere på livet.

Bogen er udgivet af forlaget Gyldendal og er på 212 sider. Klik og læs mere om Papmaché reglen af Hella Joof >>

.

Papmaché reglen af Hella Joof – Interview med Hella Joof

Her præsenteres et interview med Journalist Camilla Laugesen og der tales om Hella Joof’s inspiration til bogen, indhold, fremtiden og nye projekter som forfatterinde.

Dage med mildhed, modgang og mirakler af Hella Joof

Dage med mildhed, modgang og mirakler af Hella Joof er en bog, som beskriver de dage, hvor alting kører som smurt i olie, men også en bog, der tør fortælle om de dage, hvor alting falder sammen rundt om ørerne på én, og man mærker og føler, at man kun er et menneske.

Hella Joof fortæller om de store variationer, der forekommer i vores alle sammens liv, og de mange fortællinger er nogle man ret let kan genfinde sig selv i. Der er dage man helst vil glemme, dage man gerne vil opleve igen og igen. Men uanset hvilke dage vi taller om, så bidrager alle dagene totalt set til “det hele liv”.

Alle dagene er værd at samle på og værdsætte – lige fra den værste dag til den mest fantastiske og lykkelige dag.

Bogen og bestselleren “Dage med mildhed, modgang og mirakler af Hella Joof” er frisk og afspejler Hella Joofs humoristiske dans og hendes mangeårige visdom.

Dage med mildhed, modgang og mirakler af Hella Joof er udgivet af forlaget Gyldendal. Bogen og bestselleren er på 492 sider. Klik, køb og læs mere her >>