Kødfri mandag af Nadia Mathiasen er bogen, som mange efterspørger, nemlig bogen om hvordan du nemt kan skrue ned for dit kødforbrug og leve et sundere liv. Du får 52 vegetariske retter, én til hver uge i denne bog. Så nu har du ingen undskyldninger for ikke at tage en kødfri dag. Det kan ikke være nemmere.

Kødfri mandag af Nadia Mathiasen er bogen, hvis målsætning er at hjælpe dig uge for uge og året rundt i forhold til at spise flere grøntsager. Dette passer rigtig godt til alle tidspunkter hele året rundt, både til slankemåneden “januar”, hvor der er masser af nytårsfortsætter som skal etableres Bogen passer også til, når kroppen skal gøres klar til sommerens badeshorts og måske endda også bikinien. Bogen pointerer, at det ikke er let at leve et vegetarisk liv, men måske med denne bog i hånden bliver det nemmere. Bogen og bestselleren Kødfri mandag af Nadia Mathiasen giver dig god hjælp til at skære ned på kødet. Du kan starte med at skære én dag ned om ugen.

Nadia Mathiasen er madbloggeren bag hjemmesiden Foodfanatic, som er en hjemmeside med opskrifter. Bogen giver dig 52 vegetariske og skønne opskrifter. Opskrifterne er inddelt i årstider, som gør det nemt for dig at manøvrere rundt i sunde retter, bogen har en vegetarisk opskrift til hver uge hele året rundt. Retterne i denne bog “Kødfri mandag af Nadia Mathiasen” passer til ganske ordinære hverdage, og er du kødelsker, så lover denne bog, at du også vil elske opskrifterne, men det må jo selvfølgelig komme an på en prøve. Bogen er på 191 sider og er udgivet af Forlaget Samvirke. Denne bog er desværre udgået fra forlaget, men klik her og se Nadia Mathiasens seneste bog om kødfrie dage >>

Kødfri mandag af Nadia Mathiasen

Kødfri mandag af Nadia Mathiasen griber tendensen i tiden i sin nye bog. Kødfri mandag er et initiativ, som mange taler om, men der er også nogle som ikke blot taler om det – Er du én af dem? Kødfri mandag er også en sag som RUC anbefaler. Se disse to videoer som præsenterer det bæredygtige koncept med kødfri mandag:

Flere kødfrie dage af Nadia Mathiasen 

Du får 52 spændende opskrifter på kødfri mad.

Klik, køb og læs mere her >>