Villads Fra Valby på sommerferie er den efterfølgende bog til børnebogen “Villads fra Valby i 0’v” og i denne bog her skal Villads nemlig på sommerferie efter afslutning af første skoleår. Denne børnebog er udgivet hos forlaget “Høst & Søn” og børnebogen “Villads på sommerferie” er på 104 sider og er målrettet børn i den tidlige skolealder. Klik, køb og læs mere om Villads fra Valby på sommerferie her >>

47. Villads fra Valby på sommerferie

Børnebogen “Villads Fra Valby på sommerferie” er skrevet af Anne Sofie Hammer. Børnegogen er endnu en serie i den berømte serie med Villads. I denne bog er Villads netop færdig med 0-te klasse og skal til at holde sommerferie. Villads har mange gode idéer til, hvad man kan lave i sin sommerferie, men det viser sig hurtigt, at de voksne ikke altid er enige med ham.

Bogen beskriver hvorfor balloner med helium er virkelig sjove og hvordan det går på kanotur. Børnebogen med Villads på sommerferie afdækker også emner som stærk ost, vandkamp og fældning af træer, samt hvordan man kan lave sin helt egen is. Ud over alle disse spændende ting præsenterer bogen også, hvordan man netop ikke bør lave sin is og meget mere.

Endelig besvares det i bogen med Villads på sommerferie, hvorfor Fridas mor ikke har så meget lyst til at hente Frida længere hos Villads.

Omslagsgrafiker: Jette Aagaard Enghusen, dertil er bogens illustrationer tegnet af illustratoren Dina Gellerts.

Bogen med Villads på sommerferie er målrettet skolebørn i den tidlige skolealder, og denne bog er efterfølgeren til Villads i 0’te klasseKlik, køb og læs mere om Villads på sommerferie her >>

.

Villads fra Valby – Gode børnebøger

Børnebøgerne om Villads er udkommet i en lang række spændende børnebøger. Herunder kan du se en stribe af de mange bøger, der handler om Villads fra Valby. Der er jo enormt mange spørgsmål, der optager børn i den tidlige skolealder, både indskoling og de første skoleår, samt de lidt senere skoleår. Når vi læser bogen for vores egen dreng, så griner og hygger han sig, og det er en fornøjelse at opleve.

48. Villads fra Valby fra 0 te V47. c40. Villads fra valby laver opgaver

Se mange flere bøger med “Villads fra Valby“, klik her og se udvalget >>