Spar Par Ar af Charlotte T. Frobenius og M. L. Sølyst Jeberg

Spar Par Ar af Charlotte T. Frobenius og M. L. Sølyst Jeberg er til de mindste børn i alderen 2, 3 og 4 år. Du får flotte tegninger af dyr og mennesker i flotte farver.

Bogen er i en ny serie benævnt “Byg med ord”, hvor målet er at præsenterer tre ord, der minder om hinanden, så børn kan lære nye ord og måske lære, hvordan de staves. Ordene sættes ind i underfundige sætninger, som rimer og det hele krydres med gode rim.

Bogen Spar Par Ar er udgivet af forlaget Erib, klik, køb og læs mere >>

 

Anmeldelse af børnebogen: Spar Par Ar af Charlotte T. Frobenius og M. L. Sølyst Jeberg

Du får en flot illustreret børnebog med tegninger af mange forskellige dyr med sjove underfundige rim og letlæselige sider. 

Der er et væld af hyggelige og finurlige rim, der vækker smil og glæde blandt de mindste børn, og det varmer også os voksne, når vi læser højt sammen med vores børn. Byg med ord er en god børnebog til de allermindste børn, der er klar til at lære at læse ord og sætninger. Denne bog er én af tre bøger i samme serie, så der er flere inspirerende bøger på lager her på Bøger.org.  

★ ★ ★ ★ ✩

Bøger.org giver Spar Par Ar af Charlotte T. Frobenius og M. L. Sølyst Jeberg 4 ud af 5 stjerner for en flot illustreret og underfundig børnebog med sjove underholdende rim. Bogen har rim og historier om børn, der leger og går  i skole, samt rim med børn og dyr, klik, køb og læs mere >>

Om Charlotte T. Frobenius

Charlotte T. Frobenius har illustreret et væld af bøger, og ikke mindst børnebøger. Hun har en levende og skarp streg, der giver liv og personlighed til bogens historier og figurer. Klik her og se de mange bøger, som har fået liv af Charlotte T. Frobenius streg >> 

Skur Kur Ur af Charlotte T. Frobenius og M. L. Sølyst Jeberg er også en god børnebog i samme serie, klik for at læse mere >>

Æble Ble Le af Charlotte T. Frobenius og M. L. Sølyst Jeberg er ligeledes en bog i serien “Byg med ord” til børn i alderen 2, 3 og 4 år.

Klik for at læse mere >>