Flaskepost fra P er tredje bind i serien om kriminalkommissær Carl Mørck og Krimminalkommissær Assad fra politiet afdeling Q. Bogen er udgivet af Politikens forlag og er på hhv. 485 sider og/eller 488 sider betinget af udgave. Genremæssigt er historien en kriminalthriller. Læs mere og køb bogen her >>

49. Flaskepost fra P af Jussi Adler-Olsen

Bogen “Flaskepost fra P skrevet af Jussi Adler-Olsen er biografaktuel i februar 2016 og frem, dernæst udkommer filmen på DVD og øvrige elektroniske platforme. Herunder præsenterer vi bogen “Flaskepost fra P”, der er tredje bind i serien om Adeling Q.

Politikommissær Carl Mørck og Assad får overleveret en gammel flaskepost, der har været placeret på en politistation i Skotland. Flaskeposten er grøn og ridset og har stået i en vindueskarm i lang tid. Indeni flaskeposten var der et brev, som ingen havde bemærket tidligere, men da det kommer i hænderne på afdeling Q, så starter de efterforskningen af sagen og knokler med at afdække, det næste udvisket budskab i brevet i flaskeposten.

De opdager at to store drenge er forsvundet tiilbage i 90’erne og denne flaskepost er det eneste livstegn fra de to drenge, men hvor er disse renge nu og hvorfor har deres egne forældre aldrig meldt dem savnet?

Politikommissær Carl Mørck og hans kollega Assad virvles hurtigt ind i den vilde sag, der afslører at der kan være tale om en seriemorder. Samtidig med, at de graver i denne gamle sag, så dukker der nye oplysninger op, der i værste fald kan kobles til samme sag. Mareridtet fortsætter og tiden er knap, Læs mere og køb bogen her >>

.

Flaskepost fra P nu også aktuel som film

Tredje bind i serien om politiets efterforskningsafdeling Q er nu også biografaktuel februar 2016 og kommer også på DVD samt øvrige elektroniske medier som køb lidt senere på sæsonen. Har du ikke set filmen, så kan du se traileren til filmen med Nikolaj Lie Kaas og Fares som hhv. Carl Mørck og Assad.

Filmen er den tredje film i rækken om politiets afdeling Q og politikommissær Carl Mørck og hans kollega politikommissær Assad efterforsker og opklarer sager, der er henlagt fra de øvrige afdelinger i Politiet.

.

Serien om Afdeling Q – Spændende kriminalromaner fra Jussi Adler-Olsen

Der er udgivet otte bøger i rækken af kriminalromaner om afdeling Q. Få et overblik, klik og læs mere om de forskelllige bind herunder.

109. Selfies (Afdeling Q) af Jussi Adler-Olsen

54. Den grænseløse (Bind 6) af Jussi Adler-Olsen… 54. Den grænseløse af Jussi Adler-Olsen

53. Marco Effekten (Bind 5) af Jussi Adler-Olsen53. Marco Effekten af Jussi Adler-Olsen

50. Journal 64 (Bind 4) af Jussi Adler-Olsen50. Journal 64 af Jussi Adler-Olsen

49. Flaskepost fra P (Bind 3) af Jussi Adler-Olsen49. Flaskepost fra P af Jussi Adler-Olsen49. Flaskepost fra P af Jussi Adler-Olsen, dvd

51. Fasandræberne (Bind_2) af Jussi Adler-Olsen…  51. Fasandræberne af Jussi Adler-Olsen51. Fasandræberne af Jussi Adler-Olsen, dvd

52. Kvinden i buret (Bind 1) af Jussi Adler-Olsen52. Kvinden i buret af Jussi Adler-Olsen, dvd

 

.