Arons Saga af Kristian Rasmussen er bog nr. 1 med undertitlen “Sagen Om Den Ultimative Skanner”.

Om Arons Saga af Kristian Rasmussen

Arons Saga af Kristian Rasmussen handler om Aron, der jager Den Ultimative Skanner gennem Københavns enklaver i gensidig krig. Jagten resulterer i et kollaps af Københavns enorme underverden af dårligt konstruerede tunneller. Ulykken truer virksomheden for lederen af Danmarks største organisation af kriminelle hackere, tyskeren Jannik. Jannik lader Aron vide, Den Ultimative Skanner er i skjul i Europas farligste enklave, Nørrebro, og tvinger Aron til en livsfarlig aftale. Aftalen sender Aron til det enorme skib, Jacob Den Ældre, et af 12 ulovlige produktionsfartøjer forhadt af verdens magthavere.

Få timer senere infiltrerer han stenrige, men dybt isolerede, Klitmøller og ender kort efter i en arbejdslejr i Østjylland. Her lærer han om hemmelighederne for Nørrebros Præsident, Jacob Levi, der gennem sin overlegne kunnen i informationsvidenskab har tilranet sig enerådig adgang til hele klodens datatraffik. Et virke der gør ham til Europas, hvis ikke verdens, farligste mand. Under en vild flugt fra Østjyllands Sikkerhedsstyrker lærer Aron om hemmelighederne bag Danmarks balkanisering og er vidne til brud på menneskerettighederne for tusinde af danske flygtninge. Arons sage er udgivet som E-bog og lydbog. Klik og læs mere om lydbogen her >>

Lydsiden

Arons Sagas musikalske lydspor er skabt af Peter Leth under navnet Lost Atom. Leth er bl.a. kendt som trommeslager og producer på sangerinden, Ane Trolles, soloplade, The Honest Wall.

Baggrund

Danmark år 2074. Danmark og Vesten er dybt fragmenteret politisk, økonomisk og socialt. Efterforsker, Aron De Cloet Mikkelsen, bliver sat på sagen om Den Ultimative Skanner, et stykke ulovligt farmaceutisk teknologi fra Israel der risikerer at ødelægge Danmark økonomisk og socialt. Fejler Aron sin mission vil Den Ultimative Skanner falde i hænderne på én af klodens to største medicinalvirksomheder, Tung fra Singapore eller danske DanPharma. Folketinget står på tærsklen af bankerot, og ender Den Ultimative Skanner i ejerskab hos Tung eller DanPharma vil det betyde virksomhedens de facto ejerskab af Danmark. Får Aron derimod skanneren til Københavns sidste offentlige hospital, Nørretranders Minde, kan dens revolutionerende kunnen betyde redningen for verdens fattige og sikre Danmarks uafhængighed.

Arons bekendtskaber

Janssen er en aldrende advokat og revolutionær. Aron har endnu ikke modtaget løn for årerne under uddannelse i Mærsks hære og bijobber som personlig vagt for Janssen.

Tommy er Mikkelsens chef og den eneste mand i Københavns Politi Og Militær Aron stoler på. Men Tommy er udslidt af arbejdspres og personlige traumer.

Rikke, en alkoholiseret, men ærlig, journalist er Arons bedste kilde om alt fra politik til kommende oprør.

Salman, læge hos DanPharma. Reddede Arons liv efter et angreb med nanovåben i Nordafrika. Aron er nu afhængig af medicin produceret af DanPharma. Salman har alvorlige etiske overvejelser vedrørende sit job.

Esben, antropolog og lektor ved Københavns Uafhængige Universitet. Tidligere spion i Singapore med uvurderlig viden om Tung og DanPharma.

William, narkoman, musiker og Københavns hurtigste cyklist. Arons adgang til dele af København der ellers ville betyde døden for en efterforsker.

Klik og læs mere om lydbogen her >>

Arons Saga, Bog 2, Sagen Om Nørrebro

Arons eneste mulighed for at finde Den Ultimative Skanner og redde Danmark er den livsfarlige aftale med Jannik.

Mikkelsen skal i hemmelighed ind på det dybt militariserede Nørrebro til et opgør med Jacob Levi.

Men i baggrunden spiller de hensynsløse virksomheder Tung og DanPharma deres eget spil …

Arons Saga, Bog 1 og 2 er tilgængelig på alle streaming-platforme.

Bog 3 forventes udgivet senere i 2021 og der er pplanlagt 6 bind i alt.

Om forfatteren Kristian Rasmussen

Kristian Rasmussen er grafiker, illustrator, kunsthåndværker, skønlitterær forfatter og underviser. Uddannelsesmæssigt er Kristian bureauuddannet grafiker med en bachelor i dansk og en kandidat i Visual Kultur ved Københavns Universitet.

Tidligere udgivelser

Verdens Vredeste Mand, samfundssatire og drama om individualisering og dens konsekvenser for individ og samfund.

Automagisk, en filosofisk rejse gennem Vestens billedfetichisme.

Copenhagen’s Big Fat Secret, en fake news satire om Købehavns kuldsejlede byplanlægning skrevet for Vice Magazine Fiction Issue.

Tankerne bag Arons Saga

Arons Saga er en leg med hvad nu hvis …?

Hvad nu hvis fremtidens Danmark ikke kommer til at se ud, som vi tror det vil?

Hvad nu hvis, konsekvenserne af det liv vi lever nu fører til katastrofer og social opsplitning?

Hvad nu hvis, vi efter katastrofer og voldsom decimering af vores befolkningstal genopfinder Danmark — ikke på én — men på mange forskellige måder?

Hvad nu hvis, fremtidens Danmark bliver utopi og dystopi samtidigt?

Hvad nu hvis, man kunne lege med disse idéer i en spændende krimihistorie?

Inspiration til flere bøger

Jeg kan se dig af Mari Jungstedt

Gotlandskimi nr. 15 handler om kriminalkommissær Anders Knutas, som denne gang skal opklare et mystisk drab på en afsides ø på Gotland, hvor tre studerende har mistet livet.

Vi giver også et overblik over alle Gotlandskrimierne.

Klik og læs vores omtale af bogen her >>

Brygning af æblecider af Michael René

Vi har skrevet et sammendrag af, hvad bogen “Brygning af æblecider” handler om.

Bogen fortæller nemlig ikke bare, hvordan man producere æblecider derhjemme, men du får et dybt indblik i det væld af æblesorter du finder i danske supermarkeder og i din egen have. Du får historierne om deres oprindelse og krydsningen mellem de mange sorter.

Klik og læs meget mere >>

FAQ: Hvad handler “Arons Saga af Kristian Rasmussen om?”

👉 Hvad handler Arons Saga af Kristian Rasmussen om?

Arons Saga af Kristian Rasmussen handler om det internationale samfunds kollaps i år 2074, hvor Danmark er disintegreret til disparate enklaver. Politimanden Aron skal finde Den Ultimative Skanner, som er et stykke ulovligt farmaceutisk teknologi fra Israel der vil ødelægge Danmark økonomisk og socialt.

👉 Om forfatteren Kristian Rasmussen

Kristian Rasmussen er grafiker, illustrator, kunsthåndværker, skønlitterær forfatter og underviser. Uddannelsesmæssigt er Kristian bureauuddannet grafiker med en bachelor i dansk og en kandidat i Visual Kultur ved Københavns Universitet.