Bogen Rosa er en ny bestseller og kærlighedsroman om den sidste del af besættelsen skrevet af hhv. Lotte Hammer og Søren Hammer.

99. Rosa af Lotte og Søren HammerRosa er en skønlitterær bestseller og en stærk, spændende og vedkommende beretning af de sidste år under Danmarks besættelse.

Bogen og bestselleren Rosa er en roman baseret på dagbøger skrevet af William under gymnasietiden kombineret med refleksioner fra den aldrende William, krydret med breve fra unge Rosa skrevet til hendes søster.

Bogen Rosa er en tragisk, men også troværdig bog, der handler om, hvad der sker, når Rosa som en smuk, ung og fremmed flytter fra København ud til provinsen, hvor hun starter i gymnasiet. Hun kæmper for at være på den rigtige side gennem den aller sidste del af besættelsestiden gennem de sidste måneder.

Bogen er forfattet af søster og bror Lotte Hammer og Søren Hammer. Bogen Rosa er udgivet af forlaget Gyldendal og den er på 280 sider og kan købes som indbundet bog her >> Samt som E-bog her >>

Rosa af Lotte hammer og Søren Hammer

Lotte Hammer og Søren Hammer er søskende, og de er født i hhv. 1955 og 1952. De er, i henhold til hvad Gyldendal selv skriver om forfatterne, bosiddende i Frederiksværk. Søren Hammer er uddannet skolelærer og Lotte Hammer er uddannet sygeplejerske. De to forfattere valgte i 2010 at knokle fuld tid med at skrive bøger, og det må man sige, at de har gjort ganske fortræffeligt.

De debuterede med krimien Svinehunde i 2010 og denne bog er den første af flere kriminalromaner, der følger kriminalinspektør “Konrad Simonsen” og hans team, der arbejder på politigården i København. Deres debutkrimi er solgt i over ni lande.

De to forfattere har ligeledes skrevet bogen Alting har sin pris, der udkom i 2011 og Ensomme hjerters klub fra 2012, Pigen i Satans mose fra 2013, Den sindssyge polak fra 2014 og Elskede Heidi fra 2015.

100. 9 Forbrydelser - Kriminoveller for ungeUdover denne krimiserien har Lotte Hammer og Søren Hammer også bidraget til novellesamlinger, som eksempelvis 9 forbrydelser fra 2010, der indeholder en samling kriminoveller til unge mennesker, skrevet af 9 forskellige krimiforfattere.

Måske har nogle af jer derude læst denne novellesamling tidligere? Ellers kan I orintere jer og læse lidt omtale om kriminovellerne her 9 Forbrydelser – Kriminoveller for unge >>