Mænd der mister af Mads Christoffersen er en bog med otte personlige historier om at miste sin nærmeste til kræft. En bog, der er skrevet efter, at da Mads Christoffersen havde mistet sin kone og ikke rigtig kunne finde historier om, hvordan han skulle takle alt dette som mand.

97. Mænd der mister af Mads ChristoffersenMænd der mister af Mads Christoffersen er skrevet med det formål at klarlægge og beskrive de mange følelser, der opstår, når man som mand mister sin nærmeste. Bogen “Mænd der mister” er en bog om tab, sorg og kærlighed. Mads fortæller selv live i DR Aftenshowet (13. juni 2016), at han kort tid efter var nød til at starte med at pakke alle sin afdøde kones ting ned i store sorte sække og stille  dem væk for at kunne samle tankerne, og få arbejdet sig igennem denne hårde proces, som det er at tabe, den man elsker.

Bogen “Mænd der mister” er en bog om den meningsløshed og krise, der opstår og den handler om at finde vejen tilbage til livet, samt det at finde en vej videre i sit eget liv. “Mænd der mister” er målrettet og skrevet til mænd, der har mistet samt til venner, familie og andre, som er tæt på denne episode og involveret i denne proces. Bogen “Mænd der mister” kan også læses af fagfolk, som arbejder professionelt med mænd, der møder sådanne kriser. 

Bogens overskud går til Suzanne Gieses Mindelegat. Bogen er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S og er på 182 sider, læs mere og køb her >>

Mænd der mister af Mads Christoffersen

Mads Christoffersen mistede sin kone i 2012 efter 26 år sammen. Mads’s kone, der var forfatterinde Suzanne Giese var aktiv tilbage i 70’ernes rødstrømpebevægelse. Mads Christoffersen kontaktede et væld af mænd, der havde mistet for at høre deres historie om, hvordan man kommer igennem denne proces. Bogen er derfor fyldt med mange sindsoprivende, stærke og hudløst ærlige samtaler mellem mænd, som handler om livet livet før, under og efter tabet.

Bogen indeholder otte mænds beretninger om deres tab og deres værste krise efter et tab i deres liv. Alle mænd var erhvervsaktive, med børn og de havde alle mistet deres nærmeste til en kræftsygdom. Bogens indeholder desuden et efterskrift, som giver gode råd til, hvordan man kan komme videre, hvis man er fanget i sorgens mørke.