En dyrebar gave af Danielle Steel er en kærlighedsroman med dramatik og håb, som udvikler sig i en retning, hvor hovedpersonen arver en gave, der åbner mange dører, men også en gave der ændre livet overraskende og sender hovedpersonen på en lang rejse.

108. En dyrebar gave af Danielle SteelEn dyrebar gave af Danielle Steel er en inspirerende roman, der handler om at gøre sine drømme til virkelighed, men det er også en bog om kærlighed.

Bogen “En dyrebar gave af Danielle Steel” handler om Veronique, som møder manden i hendes liv Paul Parker, som populært sagt slår benene væk under hende. Inden længe bliver de gift og får 3 piger, men Paul er ikke så tit hjemme og deres ægteskab afsluttes. Efter skilsmissen dedikerer moderen Veronique hele sit liv til sine tre piger, men pludseligt dør Paul og derved ændre alting sig. Paul efterlader dem alle en overraskende arv, der består af et maleri af mystisk herkomst, som illustrerer et vinslot i det sydlige Frankrig. Derved opstår en frihed til at forfølge deres drømme, men der gemmer sig en chokerende afsløring fra fortiden. Denne dyrebare arv og gave sender moderen Veronique og hendes piger på en lang rejse, der ændre deres liv på en meget overraskende måde.

En dyrebar gave af Danielle Steel er udgivet af forlaget Lindhardt og Ringhof og bestselleren og romanen er på 332 sider, klik, læs mere og køb bogen her >>

.

En dyrebar gave af Danielle Steel

Hvem kunne ikke drømme om at arve en uventet stor gave, der rummer et lille mysterium, der ændrer ens liv. Det er noget af det som bogen “En dyrebar gave” omhandler.

Danielle Steel er jo absolut en bestsellerdronning, som har underholdt sine læsere med forførende kærlighedsromaner gennem mange år. Den amerikanske forfatter har solgt over 530 millioner eksemplarer af bøger verden rundt, hvilket medfører, at hun er en af de absolut bedst sælgende forfattere.
Klik her for at se et stort udvalg af hendes forrige romaner og værker >>