Fairytell er et bogforum, hvor du kan læse dine bøger digitalt på din mobiltelefon, tablet eller hvad du ellers ønsker at læse dine elektroniske bøger på. Du kan vælge mellem tusindvis af bøger, og der bliver lagt nye bøger på platformen hele tiden. Enkelte bøger kan både læses som E-bog og høres på lydbog, mens andre bøger kun kan læses som E-bog. Klik på linket nedenfor og se det store udvalg af E-bøger fra Fairytell.

Klik her og se det store udvalg af E-bøger og lydbøger til børn >>
.

Fairytell – Prøv Fairytells tusindvis af lydbøger gratis i 14 dage

Har du prøvet en god lydbog, som supplement til E-bogen eller den fysiske bog, du har købt? Hvis ikke så kan vi anbefale, at du prøver en eller flere af de gode historier oplæst og genfortalt af et væld af gode oplæsere.

En god lydbog er også fantastisk for børnene en tidlig morgentime eller en sen aftentime. En lydbog er en dejlig måde at slappe af på og en E-bog er dejlig praktisk da du kan have med dig rundt overalt, på togrejsen, ventetiden i bussen eller pausen på jobbet. En god E-bog eller lydbog kan også anvendes på din ferie som afslapning og opladning, så du er klar til arbejdet igen.

Nyd tusindvis af lydbøger direkte på din mobil. Håndpluk dine lytteoplevelser blandt tusindvis af bøger på dansk og engelsk til 129 kr./måned. Prøv 14 dage gratis!

Klik og læs mere om lydbøger og E-bøger til børn >>

.

Fairytell – Prøv E-bøger og Lydbøger gratis i 14 dage!

E-bøger vækster helt vildt i Danmark i disse år, og flere og flere mennesker nyder de mange historier læst op. Mange lytter til bøger, når de transporterer sig selv fra A til B. Det er meget forståeligt, for det er enormt hyggeligt med en underholdende eller spændende historien til turen. Der er et væld af E-Bøger og lydbøger hos Fairytell. Du finder børnebøger i et stort udbud hos Fairytell. Du kan høre alle disse lydbøger, mens du pendler, eller mens du træner eller du kan høre mange af disse bøger som afslapning.

Du kan også læse de mange E-bøger på et væld af elektroniske devices såsom mobil, tablet o.lign.

Se det store udvalg her >>