Sort kaffe og hvide sokker – Takt, tone og traditioner på landevejen af Tonny Vorm er en biografi af 12 af Danmarks absolut bedste cykelryttere, såsom Brian Holm, Bjarne Riis, Rolf Sørensen, Jesper Skibby og mange flere. Denne bestseller er fantastisk til passionerede motionister og cykelfans og der er et væld af gode fortællinger.

95. Sort kaffe og hvide sokker -Takt, tone og traditioner på landevejen af Tonny VormSort kaffe og hvide sokker – Takt, tone og traditioner på landevejen er skrevet af forfatter og journalist Tonny Vorm, der også har skrevet og forfattet sportsbøger om FC Barcelona og øvrige emner.

Bogen vender dagligdagen som professionel cykelrytter og sætter os som læsere ind i de mange faste rytmer og vilde historier i et liv som professionel cykelrytter. Journalist og forfatter Tonny Vorm har interviewet 12 af Danmarks absolut bedste cykelryttere, og de fortæller masser af cykelhistorier, taktiske brølere og deres store genistreger. Dertil deler cykelrytterne rundhåndet ud af gode tips og tricks om tøj, træning og cyklen.

De 12 cykelryttere er meget forskellige med meget forskelligt syn på flere ting, men der er 3 ting de nemt kan blive enige om: 1. Man drikker ikke kaffe med cykelhjelm på hovedet, 2. Cyklen skal være ren til træning og 3. Moser var den bedste “lirens” væddeløber, og mon ikke de tænker på Italienske “Francesco Moser”. Bogen er en guldgrupppe med gode fortællinger til de passionerede cykelfans og ikke mindst motionister, klik, køb og læs mere om bogen her >>

Bestselleren “Sort kaffe & hvide sokker – Takt, tone og traditioner på landevejen” af Tonny Vorm er udgivet af Politikens forlag og bogen er på 256 sider.

Sort kaffe og hvide sokker – Takt, tone og traditioner på landevejen

Sort kaffe og hvide sokker – Takt, tone og traditioner på landevejen af journlist og forfatter Tonny Vorm er en biografi på 256 sider. Cykelrytterne vender mange ordinære spørgsmål om hvorvidt “Cykelsokker være sorte eller hvide? samt “Hvordan man sidder korrekt på en cykel?”. Gennem de interviews og møder som Tonny Vorm har haft sammen med de mange cykelryttere, der bliver denne slags emner diskuteret grundigt og det hele krydres med et væld af underholdende historier og anekdoter fra landevejene.

Sort kaffe og hvide sokker – Takt, tone og traditioner på landevejen er skrevet i samarbejde med Danske Professionelle Cyclisters Club, som har “Brian Holm” som præsident og “Per Bausager” som formand. Så der er bestemt sat et godt dæk på til en god bog om cykelløb, klik, køb og læs mere om bogen “sort kaffe og hvide sokker” her >>

Sort kaffe og hvide sokker – de 12 ryttere

Bestselleren “Sort kaffe og hvide sokker” indeholder interviews med disse 12 danske cykelryttere, som er med i bogen: Brian Holm, Bjarne Riis, Rolf Sørensen, Jesper Skibby, Per Bausager, Jens Veggerby, Jørgen V. Pedersen, Jesper Worre, Dan Frost, Jørgen Marcussen, Jakob Piil og Thomas Bay.