Yoga ABC – Yogadigte af Claus Ankersen er en sproglig og spirituel rejse i bogform. Sutras på moderne dansk og – formentlig – verdens første yoga ABC til voksne i digtform.

OM BOGEN: Yoga ABC – Yogadigte af Claus Ankersen

Denne Yoga ABC er en samling livfulde digte som danner konturen af en ny yogisk praksis, der er selvtilgivende, holistisk, gavmild, og som hylder evig optimisme, ukuelig livslyst, nysgerrighed og opdagelsestrang. En digterisk og yogisk figur i ABC-form. Bogen er 111 små digte på rim som alle er illustreret med sit eget Mandala. Med disse yogadigte skriver forfatteren lyrikken ind i yogaen og forankrer yogaen i lyrikken. Arbejdet med yogaens stillinger og fokuseringen på stilstanden i bevægelse og bevægelsen i stilstand undersøges og udforskes i digte, som hver handler om en stilling, et begreb, en bevægelse, eller en yogisk form. Den yogiske praksis er spejlet i digte og i digtene kan læseren spejle sin yogiske praksis. Yoga ABC er en digterisk rejse mod et harmonisk og legesygt liv med yogaen som fast følgesvend for enhver som elsker yoga og poesi. Klik, køb/forudbestil og læs mere her (udkommer 8. okt. 2021) >>

OM FORFATTEREN

Claus Ankersen debuterede i 2003 med digtsamlingen Hil Amdi. Han har udgivet 16 bøger og er oversat til lige så mange sprog. Han har optrådt med sin litteratur i mere end 20 lande. De seneste 10 år har Claus Ankersen arbejdet på at udvikle en ny yoga som forener østens hjul med vestens stjerne. Mystik med magi. 

Klik her og se en lang række af Claus Ankersens udgivelser >>

Specifikationer

Titel: Yoga ABC – Yogadigte
Forfatter: Claus Ankersen
Sprog: Dansk
Forlag: Forlaget Holmdal Petersen
Udgivelse: 8. Oktober 2021
Udgivelsestype: Høj kvalitet paperback
Udgave: 1 Oplag: 1
Pris: 299 Dkk
Sider: 288
ISBN: 978-87-995676-5-2.

Inspiration til flere bøger

Yoga i skolen af Hanne Mouritsen og Vivi Solveig Sørensen

Bogen er målrettet både læreruddannelsen og pædagoguddannelsen samt både lærere og pædagoger, som underviser børn fra 0 til 10’ende klasse, herunder idrætsundervisere, speciallærere samt lektorer på selve pædagog- og/eller læreruddannelsen.

Klik og læs vores anmeldelse og omtale af bogen her >>

Brygning af æblecider af Michael René

Vi har skrevet et sammendrag af, hvad bogen “Brygning af æblecider” handler om.

Bogen fortæller nemlig ikke bare, hvordan man producere æblecider derhjemme, men du får et dybt indblik i det væld af æblesorter du finder i danske supermarkeder og i din egen have. Du får historierne om deres oprindelse og krydsningen mellem de mange sorter.

Klik og læs meget mere >>

FAQ: Hvad handler “ABC – Yogadigte af Claus Ankersen” om?

👉 Hvad handler “ABC – Yogadigte af Claus Ankersen” om?

Yoga ABC – Yogadigte af Claus Ankersen er en samling livfulde digte som danner konturen af en ny yogisk praksis, der er selvtilgivende, holistisk, gavmild, og som hylder evig optimisme, ukuelig livslyst, nysgerrighed og opdagelsestrang. En digterisk og yogisk figur i ABC-form. Du får en sproglig og spirituel rejse i bogform.

👉 Hvem er forfatter Claus Ankersen?

Claus Ankersen der forfatter og ebuterede i 2003 med digtsamlingen Hil Amdi. Han har udgivet 16 bøger og er oversat til lige så mange sprog. Han har optrådt med sin litteratur i mere end 20 lande. De seneste 10 år har Claus Ankersen arbejdet på at udvikle en ny yoga som forener østens hjul med vestens stjerne. Mystik med magi.