Skole uden skældud af Erik Sigsgaard, Louise Klinge & Mette Thor Jørgensen er en god bog om nye pædagogiske værktøjer. Bogen er målrettet både private læsere, der er nysgerrige på emnet. Bogen er også målrettet alle jer, der arbejder med mennesker: pædagoger, lærere og et væld af andre erhverv. Bogen er skrevet for at øge indblik og interesse i den nye pædagogisk metode “uden skældud” i skolen, på plejehjemmet, i børnehaven og alle de steder, hvor vi mennesker færdes og har en interaktion med hinanden. Klik, køb og læs mere >>

Skole uden skældud af Erik Sigsgaard, Louise Klinge & Mette Thor Jørgensen er en bog, hvor du får et indblik ind i fremtidens skole uden straf og skældud. Bogen tager udgangspunkt i ny forskning og mange erfaringer gennem interviews med lærere, pædagoger og ikke mindst børnene selv. Du får et dybdegående indblik i de negative konsekvenser skældud har på elevernes læring. Du får også et indblik i negative konsekvenser skældud har på relationer, den mentale trivsel og aktivitet i undervisningen herhjemme i Danmark.

Men hvordan kan man som pædagog eller som lærer skabe orden og fastholde opmærksomhed i en urolig situation eller i en konfliktpræget klasse? Det får du svar på i bogen “Skole uden skældu”. Du får en lang række redskaber af forfatterne: Mette Thor Jørgensen, Erik Sigsgaard og Louise Klinge. Disse redskaber sætter fokus på børnenes trivsel, selvværd og muligheder for faglig udfoldelse.

Skole uden skældud af Erik Sigsgaard, Louise Klinge & Mette Thor Jørgensen er udgivet af forlaget Dafolo. Bogen er på 286 sider. Klik, køb og læs mere >>

Bogen fik virkelig meget omtale i alle medier både Folkeskolen.dk, DR og Tv2 i sep 2021. Her interviewes en af de skoler som forfatterne har samarbejdet med: Herskind Skole og Børnehuset. Klik og se mere her:

Flere bøger om pædagogik

164. Pædagogik - introduktion til pædagogens grundfaglighed af David Thore Gravesen

Pædagogik af David Thore Gravesen 

Pædagogik af David Thore Gravesen er grundbogen i pædagogik.

Bogen præsenterer alle de kompetencer, der skal opnås gennem pædagoguddannelsen. På den baggrund kan bogen både anvendes som studerende, men også i tiden efter studietiden, hvor bogen kan bruges som et opslagsværk, hvis der skulle melde sig spørgsmål.

Klik og læs vores omtale af bogen her >>

Pædagogik mellem skole og fritid

Pædagogik mellem skole og fritid er en grundbog til pædagoguddannelsen redigeret af Trine Ankerstjerne. Praktisk og indholdsmæssigt er dette grundbogen til specialeretningen/specialiseringen i skole- og fritidspædagogik.

Klik og læs vores omtale af bogen her >>

Social- og specialpædagogik Tim Vidæk Andersen 

Social- og specialpædagogik er grundbogen til specialisering i: Social- og specialpædagogik. Bogens har fokus på de særlige kendetegn for disse typer af pædagogikker.

Klik og læs vores omtale af bogen her >>

Social- og specialpædagogik redigeret af Holger Kjærgaard 

Bogen bidrager til at give den studerende og/eller læseren en stor faglighed indenfor pædagogstudiets forskellige former for specialiseringer målrettet praksisarbejdet med mennesker.

Klik og læs vores omtale af bogen her >>

FAQ: Hvad handler “Skole uden skældud” om?

👉 Hvad handler “Skole uden skældud” om?

Bogen “Skole uden skældud” handler om den nye pædagogiske metode “uden skældud” i skolen, på plejehjemmet, i børnehaven og alle de steder, hvor vi mennesker færdes og har en interaktion med hinanden. Ønsker du at lære, hvordan du kan hjælpe andre og undervise uden at skælde ud, så er dette bogen til dig. Skole uden skældud er målrettet private læsere og pædagoger samt lærere.