Orkansæsonen og stilheden af Anne-Cathrine Riebnitzskys er vidtfavnende, begavet og dybt tilfredsstillende, sådan skriver Jyllandsposten på forsiden af bogen “Orkansæsonen og stilheden”. Klik, læs mere og køb bogen her >>

44. Orkansæsonen og stilheden af Anne-Cathrine RiebnitzskyBogen “Orkansæsonen og stilheden” er en virkelig begavet, vidtfavnende bog om Monica, der er en usædvanlig præst, der er lykkelig gift, og så taler hun med gud. Monicas veninde Beate er også lykkelig gift, men hun har mistet sin mand i en tragisk trafikulykke, og hun føler sig delvist ansvarlig for dette tab. Beate er forsvarsadvokat og nu pludselig sørgende enke.

De to veninders liv krydser hinanden gennem andre menneskers liv og færden, såsom en mafioso, hashhandler, en guatemalansk teenagetøs fra et børnehjem, en politimand, der er forelsket og en jæger, som har en lun finger klar på aftrækkeren.

Bogen “Orkansæsonen og stilheden af Anne-Cathrine Riebnitzsky” er på 346 sider, Politikens forlag 2016, Klik, læs mere og køb bogen her >>

.

Orkansæsonen og stilheden af Anne-Cathrine Riebnitzsky “En dejlig roman”

Bogen “Orkansæsonen og stilheden” er endnu en af Anne-Cathrine Riebnitzskys bøger og bogen “Orkansæsonen og stilheden” handler om selvtægt, sorg og drab, men også en bog om tro, kærlighed, retfærdighed, forelskelse og tilgivelse. Se og hør Anne-Cathrine Riebnitzskys beskrivelse af temaer i bogen “Orkansæsonen og stilheden”. Videoen og omtale af bogen har været tilgængelig i en tidligere video nedenfor og på Youtube. Denne video er dog slettet af indehaveren på Youtube – Vi beklager.:

….

Anne-Cathrine Riebnitzskys beskrivelse af de to hovedpersoner i bogen “Orkansæsonen og stilheden”, hvem er Monica og Beate og deres familie? og hvilken baggrund har de, som ligger til grund for deres handlinger? Videoen og svar på disse spørgsmål har været debateret og tilgængelig i en tidligere video nedenfor og på Youtube. Denne video er dog slettet af indehaveren på Youtube – Vi beklager.

…….

.

Anne-Cathrine Riebnitzsky modtager “Debutantprisen” og “De Gyldne Laurbær”

Anne-Cathrine Riebnitzsky har modtaget BogForums Debutantpris og Boghandlernes Gyldne Laurbær for sine to tidligere romaner: Den stjålne vej og Forbandede yngel. Ud over disse priser har Anne-Cathrine Riebnitzsky været nomineret til en række priser, bla. Weekend Avisens Litteraturpris og Martha prisen. Har du ikke læst de to tidligere romaner, så klik herunder og læs lidt nærmere om bøgerne.

45. Den stjålne vej af Anne-Cathrine Riebnitzsky

Den stjålne vej
af
Anne-Cathrine Riebnitzsky >>

46. Forbandede yngel af Anne-Cathrine Riebnitzsky

Forbandede yngel
af 
Anne-Cathrine Riebnitzsky >>

.

Kilder

Berlingske, 2016. Riebnitzskys nye roman er overbevisende og bevægende. Link: http://www.b.dk/boeger/riebnitzskys-nye-roman-er-overbevisende-og-bevaegende

.